Fre-Lör, mysmys med C och allmänt kul :)

Hejsan bloggen!!
Fredagen var rätt så seg .. På svenskan höll vi på med Adjektiv och på engelskan gick vi bara igenom ett a4 med lite ord som Dan trodde var svåra eller som han trodde att vi inte kunde. Men de var rätt lätta ord tycker jag, det var ca 4-5st av kanske 20 ord som jag inte kunde..  Förövrigt så var jag så himla trött så jag somnade nästan på bänken x)
 
Började åka hem, men mamma skulle handla så jag hoppade av i Skäris och så handlade vi asmycket på Prisma!  Vi köpte bl.a. 5L juice (äpple och apelsin), fiskpinnar, kött- och fläskfärs, bröd, mjölk, och deosar! haha
Sedan hade vi liten myskväll framför tvn och kollade på Fångarna på fortet med en stor skål ostbågar och så kollade vi på Speed 2: Cruise control. Jag gick och la mig efter filmen som var slut runt 00.15!
 
Hade satt klockan på 10, men vaknade upp vid 9 imorse och kunde verkligen inte somna om. Så låg och läste till typ 10.30 tiden och sen så gick jag ut till mamma i vardagsrummet och kollade lite på nyheterna o lite andra kul program :)
 
Har jobbat med Claes idag och det har varit rätt så kul!
Vi har bl.a. gjort en chilibearnaise, rostat mandelpotatis och ätit massa godis >:D
Yes, ni läste rätt! Vi har haft lite godis, lite choklad och lite starbuckskaffe och haft skitnice stämning :)
 
Mami är på fest just nu, på värmdö tror jag? Sååååå Charlie ska sova över inatt också! Hon kom över runt typ 9 tiden och så kollade vi först på Ninja Warrior, och sen har vi bara haft ett sjukt kul dansmarathon! Efter det har vi bara chillat i soffan och käkat chips och druckit läsk och lite annat gott ;D
 
Vi ska lägga oss i sängen nu och kolla på en till film! Antagligen en skräckis! :D
SÅ ni får ha det nice så länge!
 
Hörs hörrni!
Tills dess,
puss på er!
Ciao
 
 
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters