Happy valentines! :)

Hejsan bloggen!
Igår så var det full rulle! Var påväg hem från skolan och ska stressa ner till tunnelbanan i Liljeholmen då man hör någon skrika "Deniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice" och sedan hoppar på mig!
 
Då träffar jag alltså Lova, Lisa och Tindra där! Tindra åkte hem sen, men jag stannade med Lisa och Lova ett tag.. Sedan blev det typ helt knasigt! Vi åkte till Johannelund och träffade lite kompisar och sedan åkte vi till Lilje igen.. Väl där träffade vi Lina snabbt och sedan så bestämde jag och Lova att vi skulle gå på en teaterföreställning som var på hennes skola!
 
Satan i gatan så bra den var! Det var verkligen värt det och det är nog en av de bästa teatrarna jag sett so far! Kommer alltid komma ihåg den, för .. Ja! It was very special :)
 
Jag hade dock glömt ... att ringa mamma under hela denna tiden, så hon var lite arg.. Eller jag ringde henne vid 17:30, ungefär en halvtimme innan föreställningen. Men hon sa att hon hade fixat planer istället o sådär, även fast hon var lite arg på mig så är det löst :))
Åkte hem efter föreställningen och gjorde lite mat, tittade lite på MTV och sedan gick jag in på rummet och fortsatte ha mitt SAW marathon som jag har påbörjat! Började på det i torsdagskväll då jag hann se första filmen, igårkväll hann jag se 2-3 och nu under förmiddagen och lite in på eftermiddagen har jag hunnit se 4-5 och halva 6e filmen! :) So I'm gonna continue with that!
 
 
Hörs hörrni!
Tills dess,
puss på er!
Ciao..
 
ps. Glad alla hjärtans dag!   Min alla hjärtans spenderas med familjen, god mat och lite annat kul!
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters