Jag skrattar idag; kanske gråter jag sen! Jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen!

You're the color of my blood..
 
Shalom bloggen!
Dagen har varit rätt så uneventful .. Kom in lite sent imorse pga sent tåg och sedan så la mitt knä av, så ramlade ihop på plattan vilket inte var så kul direkt, menmen..
Annars så körde vi direkt på att parera en massa kalv, och efter det så började killarna att putsa till fasanbröst medans jag sprang ner och pressade en massa kartonger ^^
Vi gjorde sedan finfina rullader av fasanen som sedan kryddats :)
 
Efter det gick vi och åt lite lunch och efter det var vi egentligen rätt klara.. Vi hade rostat lite puts från kalven och rostat puts från fasanen, kalven hamnade nere i svalen och så startade vi en kastrull med fasanfond!
Vi var i princip klara då, så jag fick gå hem!
 
Gick till centralen och väntade på Sofia, och sedan tog vi bussen till rådmans och köpte lite chai på espresso house och snackade lite med vår homeboy på 7eleven :)
Annars var vi på egalia, som var helt ok idag, lite halvsegt bara, men annars så!
 
Gick runt 19.30 för att hon o Anton skulle äta på donken, själv var jag inte så hungrig egentligen så höll dem lite sällskap :)
 
 
Kom hem runt .. 20.50 och öppnade mitt brev ifrån kollo!
Det var ett underbart brev med lite 'kommentarer' ifrån ledare och sedan en gruppbild och en egen bild på mig!
Fick värsta flashbacksen igen och ååh, hoppas verkligen att jag kommer att bli en praktikant som kolloledare i sommar!!
 
 
Ja juste!!! Jag sökte ju som kolloaspirant/ledare runt den 8e; jag gick i vilket fall som helst vidare till steg 2! Vilket känns helt underbart!  Så ska på rekryteringsdag den 7e mars och jag hoppas verkligen att det går bra! För om det är något jag verkligen vill i sommar, så är det att vara kolloledare. Jag känner att jag har så mycket att lära och jag vill utvecklas mer inom mig själv, och jag vet att jag kan göra det med de andra kolloledarna i Värmland!
 
 
 
 
Imorgon är det 9 som gäller igen! Känns bra, mycket bra faktiskt!
Lite segt att jobba på lovet där i 3 dagar, men det är lugnt... Ska ju vara ledig må-ons veckan därpå innan de två skoldagarna sedan!
Hmm, ska lyssna lite på musik och läsa och sedan sova!!
 
ps, igår så snackade jag med Deniz i typ 30-40 min. skitsent! Men det var värt det, för har inte snackat med honom ordentligt på ett tag!
 
 
Puss på er!
Ciao♥
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters