Recap of the week-end and today :)♡

Hola bloggen!
Sitter hemma just nu efter att ha fått i mig en grönsaks äggviteomelett med lite äppeljuice! Helt okej faktiskt, menmen :)
 
 
Uhm, fredagen i skolan var rätt seg, fick en läxa i svenskan som ska vara inne på torsdag! Jag har dock inte börjat med den, och på engelskan så satt vi bara och läste hela lektionen i princip..
Helgen spenderades med mami och lillasystern min, och en massa serier :D  ♡_♡ 
 
Igår fyllde ju Lola år så vi firade det lite smått hon, jag, Lisa och Lina genom att kolla på PRIDE inne på Grand Sveavägen! Vi hade det riktigt kul och det var underbart att träffa gamla vänner :))
 
 
Dagen har varit riktigt kort!
Började 9 och så skulle vi göra oxsvanskroketter och efter det fick jag sila typ 30L vitvinssås till slottet på onsdag!! :D
Efter lunch var det bara att koka potatis till Martina, skära morötter och sedan så storstädade jag och Claes i hela köket! ALLT var helt clean när vi var klara, haha :)
Så allt som allt var vi klara kl 15, och då jag inte hade mycket att göra åkte jag till LUMA för att träffa Charlie! :)   Så jag, Charlie, Klara och Matilda åkte till C och åt lite mackor och hade det rätt kul ett tag! Sedan så tog vi bussen till Bredäng, för att de skulle hem till M och jag tänkte åka hem pga låg batterinivå!  Så har precis ätit och jaa, ska sätta på någon film :)
 
 
Imorgon är det 9-5, kanske lite övertid eftersom vi har ganska så mycket att göra inför onsdag!
Jag fick även veta att en till kock på operan fyller år samma dag som jag! Rätt kul faktiskt, riktigt skön kille!
Now, let me drink more juice and watch a movie!
 
Hade gött bloggen!
Puss på er!
Ciao♥
 
lite låtar som fastnat i hjärnan på sistone..
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters