Lillasysters 8 års dag :o 19/1 -15

And all the bad boys are standing in the shadows, a

Hallådär folket!
Denna dag, var förvånansvärt riktigt kort! Jag började där vid 9 och så tog vi upp en massa bleck och skärbrädor, och efter det stod vi (Jag, G1, G2 och Claes) i ett fint produktionsled och panerade oxkroketter! Vi panerade över 600 st vilket tog ca 2 timmar och efter det fick vi på en helt okej lunch och efter det skulle vi parera kött och binda det :)  Så runt 14 tiden skulle vi bara städa och sen kunde vi gå!
När jag skulle gå såg jag att Becca såg lite ledsen ut, så jag gick och hjälpte henne skala hummer eller vad man kallar det, och snackade och fick henne på lite bättre humör. 
 
Efter Becca var klar och vi städade osv så gick vi och fikade på Espresso House i NK och bara snackade om allt möjligt och hade det rätt så kul! Tror vi satt där i över 2 timmar :)
Efter det skulle hon gå och träna och jag skulle till Egalia!
Träffade massa underbart folk, gjorde lite planer med Inanna och hade det allmänt kul!
Snackade bara litegranna med Deniz sen för att storcheferna kommer imorgon, så de har fullt upp med att städa sönder ordentligt! Han sa iaf att han skulle höra av sig imorgon och sedan en standard hejdå-kram och ett "pusspuss, vi ses"
 
Kom hem och gjorde en knäckemacka med kalkon och lite te.. Har snackat lite med mami och annars bara kopplat av!
Tänkte lyssna på musik och sova alldeles straxt, för jag är så sjukt trött så det inte är sant!
 
Hörs folket!
Tills dess,
puss på er!
Ciao♥
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters