Been home for a week now and it's been amazing so far!!

Hej alla underbara människor!! 
Gud vad jag har saknat er! Nu har jag varit tillbaka i den vackra huvudstaden i 1 vecka ungefär och det känns så underbart!
Absolut så har jag haft det underbart borta i Värmland med alla underbara kollomänniskor och hittat på lite bus bl.a. men såklart att man har saknat sina fina vänner här..
Ni som undrar, nej jag var inte på kollogården hela 3 veckor everyday .. Jag åkte in till Filipstad med Torbjörn, Linnéa, Gustav och Calle på en av mina lediga kvällar där vi sedan åt gott på La Strada och tog en liten "shoppingtur" inne på ICA. Kom tillbaka lite senare på kvällen och har ju haft underbara samkvämskvällar med alla kollegor, (vi praktikanter, ledarna och föreståndarna) 
 
Har haft mysiga samtal med många människor och även tagit en cykeltur med Laura in till Lesjöfors för att sedan, när man sett att allting precis hade stängt 5 minuter innan, tagit en liftartur in till Filipstad för att handla åt både oss och andra ^^
 
 
Veckan i storstaden har varit ganska eventfull..
Har chillat lite med Towe och andra fina människor, haft en mysdag på kajen nere i Kristineberg och badat.. Haft myskvällar hemma hos Charlie igårkväll och nu ikväll.. Ska även sova här i VT inatt och så får vi se vad morgondagen har att erbjuda :)
Har även haft fina stunder med la familia också, Tanja har varit hos oss i typ 1 vecka och hon åkte hem idag.. Kommer ju såklart sakna henne, men kanske inte hennes små utbrott på hennes Harry Potterspel ;))
 
Var även och åt lite lunch/middag med Towe, hennes mamma Åsa och hennes mormor Gunilla på Akkurat inne i Slussen där de tre åt varsinna råbiffar medans jag tog en tallrik med musslor :D
Sedan tog jag även en shoppingrunda med mami och Tanja häromdagen och jag kom hem med 3 toppar, 9 par trosor och 21 par strumpor xD
Så har verkligen haft det kul ändå :)
 
Nu tänkte jag dra vidare och fortsätta vara lite social :*
Hörs hörrni!
Puss på er
Ciao♥
 
De underbart goda musslorna på Akkurat.. samt vitlöksbröd som vi alla delade på :)
 
The clothes I brought home..
 
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters