El Stockholmo -> ?? nice few days

Hola, como estas mis amores?
 
Chillar just nu i Charlies mysiga säng efter en ganska soft dag och gårdagens myspys!
Firstly blev det en tur in till UMO där jag, äntligen, satte in min P-stav så man slipper tänka på det ... Sedan åkte jag och mamsi in till IKEA i Kurvan och shoppade runt lite och tog en korv :) Sen handlade vi lite på ÖoB och the last pitstop before going home blev på Skärholmstorget där vi frossade i att köpa frukt och grönt!  Det är ett av mina tips på sommaren / tidiga hösten om ni är i närheten av SKHLM! Köp frukt och grönt på torget!! Det är sjukt bra råvaror för bra priser! I shit you not! :D  Efter lite pyssel hemma och sådär, en powernap på soffan och en god middag med fisk ♥_♥ så bestämde jag mig för att dra ut..
 
Jag åkte då in till långholmen och satt på bryggan med Inez, Hanna, Axel, Morris och David igår kväll.. Åt lite godis och drack lite bärs i solnedgången och snackade skit och hade det jävla kul!
När Amanda skulle komma så hittade hon inte, men klockan var runt 22.30 då, så vi mötte henne i hornstull och åkte med henne, Nathalie och Jonathan in till donken i slussen och käkade litegrann.. Jag följde med Hanna och Inez till 7Eleven där vi köpte en blondielängd och vispgrädde som vi sedan delade på när vi åkte hem till Morris i Bagis! Men på vägen dit så mötte jag Anna!! En sjukt underbar tjej som jobbade / jobbar på kollo i sommar! Lärde känna henne litegrann på teamhelgen och sedan ännu mer under de 3 veckorna jag jobbade!
 
Marcus kom iaf förbi hos Morris ett tag och vi kollade på sjuka youtubevids, myste och hade det allmänt trevligt. Har nog inte haft så kul på ett tag, iaf med folk man inte träffat på länge... :)
Jag, Morris, David och Mandish sov hemma hos Morris, fast det blev väl inte så mycket sömn som man hade planerat.. Vi satt bara uppe och började kolla på lite skräckisar och dog av garv!
 
Åkte hem mot Towiz runt 15, så var hos henne vid halv fyra och så satt vi och bokade resan som bär av om 6 dagar!! Yes ni läste rätt! Jag och Towizen åker iväg till Östersund om 6 dagar och ska festa loss på Yran! :D Är grymt jävla taggad! Biljetterna är köpta och tågen är bokade, visst att tåget tar grovt mycket längre tid än flyget ... men sparar nog in minst 300:- på att köra tåg än flyg! ;)) Sen så jobbade vi litegrann och så kom Chacke och Åsa med en pizza som vi delade på :)) Mums
 
Drog hem till Challe runt 21 tiden och vi gick till Preem där vi skulle köpa glass och proteinbars till la familia! Gick en liten promenix och så har vi sedan vi kom hem hit kollat på roliga videos, kollat upp datum och annat småpiller.. Ska alldeles strax ta nattbussen hemåt, eller mot lilje för att byta och ta den mot Norsborg så jag kommer hem och kan testa mitt nya plagg som ligger hemma och väntar på mig!
 
Hörs hörrni!
Puss på er
Ciaoooo!!
 
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters