Ack Djuprämmen du underbara plats..

Hallojsan folket!
Klockan är nu över 00 och jag ligger här i en bunkbed i Värmland med 4 kollegor i rummet!
Åkte hit imorse med Udden och Akka kidzen som är här på period 2! Resan med bussen var faktiskt helt okej, känns som om den gick snabbare än alla andra gånger jag åkt ut hit..

Ska snart sova tänkte jag, börjar 7.30 pigg och glad imorgon med allihopa i köket! Tror att alla fyra jobbar imorrn, jag, Robert, Simpan och Amanda! Riktigt nice att ha kommit igång nu också.. Hjälpte till att lasta ur alla feta väskor och ryggsäckar när vi anlände runt 16-tiden och sen in i köket på direkten!

Så jag packade upp mina grejer för ca 2 timmar sen och har chillat med lite andra ledare.. Samt att jag anslutit till Wifin ;)
Yes boys and girls, fatta att jag verkligen är en i gänget nu! Bitch doesn't get paid with money but with hella experience! 

Love you guys!
Hörs hörrni,
Puuuuuuuuuss!
Ciao♥

Finfint välkomnande med kakor, ballonger och en bäddad säng :o ♡_♡

Igår kväll med Towizen♡It's been a while and I'm sorry

Hello, it has been a while!
Två veckor in i Juni är vi nu och tiden går alldeles för snabbt. De senaste veckorna har varit helt sjuka!
De tre sista dagarna på Operan var underbart roliga! På måndagen blev det ett 'spontanuppdrag' och jag följde med till slottet helt oplanerat! Så har varit på Slottet 2 ggr inom loppet av .. ca 4 ½ månader. Det är rätt mycket tycker jag, iaf för en person som mig ;)
 
Skolan var helt sjukt långsam men trevlig på något sätt.. I måndags gjorde vi inte så mycket och på tisdagen möttes vi i klassen samt Dan och Anders i Tanto och körde lite minigolf! Det var riktigt kul faktiskt, men mycket bettande, skratt och varm sol! I onsdags var det avslutning, vilket kändes helt overkligt. Skönt som fasen dock. 
Blev alldeles chokad över mina betyg.. Har ju haft Engelska, Svenska, Hygien, Livsmedelskunskap, Matlagning1 och Branchkunskap .. Samt påbörjat Matlagning2. Kan ärligt säga att jag fick A i 5 ämnen och B i 1 ämne, samt den påbörjade kursen fick jag ett C i omdöme i.
 
Helgen precis innan avslutningen var det ju läger ute i Orhem med människor från 54an och lite s.k. "kallhällsbarn" och det var verkligen askul! Vi badade och bastade litegranna sena kvällar/nätter, hade grovt många aktiviteter och vi hade en riktigt bra stämning för det mesta! Jobbade ju lite i köket där, men ärligt var det inte så mycket att göra ändå.. Laga mat till ca 40 personer, men det gick bra! :D
Men fick inte den finaste sömnen, man var knappt trött och när man väl var det så hade en människa tagit ens kudde, men lyckades sova kanske 1½ timma som max den helgen..!
 
 
Utöver dessa grejjor har jag varit mycket med Towe, Richie, Kevin, Christian, Fabrise, Pärlan, lite med Sarah och sedan Kevin 2 och Chris.. (ja, det är 2 olika Kevin och 2 olika Chris/Christian
Har haft det kul iaf och rätt mysigt! Har dock sovit ganska knasigt de senaste dagarna då jag inte riktigt sovit hemma och kommit hem tidigt på morgonen .. men har haft någon pressad mot mig då det även varit grovt varmt..
 
Åker snart iväg till Djuprämmen för 20 dagars jobb, vilket känns grovt pirrigt.. Känner mig så snurrig i bollen ändå och nä, men vi hoppas på det bästa!
 
Vi hörs hörrni!
Puss på eeeeeer!
Ciaoooooo♥
 
lite bilder sådär.. haha :)
 
...fest i flaten...
 
...Towiz och moi...