Burned out af..

Tjenare underbara folket!
 Torsdagen var rätt eventful, eller egentligen inte?
På kökslektionen med Anders höll vi på med olika sorters chokladmousse, olika metoder för att göra en chokladmousse och med olika chokladsorter. Jag gjorde en och gjorde även en karamell med apelsinskalsremsor och pistagenötter i, samt små apelsinfiléer.
Den blev faktiskt riktigt god! Vi kollade på en liten film om chokladens väg och ja, tog det allmänt chill! Slutade rätt mkt tidigare från den lektionen också!
 
Svenskan och engelskan var som vanligt! Och jag spenderade kvällen hemma ... hade en kompis över ett tag och vi chillade lite, kollade på film och drack lite läsk.. Som en lillördag typ!
 
 
Fredagen var en mycket annorlunda dag för mig..
Skolan som vanligt, vikarie på engelskan och sedan så chillade jag lite med Towe i stan. Åkte hem och åt mat, hade lite mys med mami och sedan efter 20 tiden så fick jag skjuts till Västertorp av Teddy där jag mötte Towiz!
Ehh, vi hade en liten fest sådär rätt nära stationen och det var riktigt kul!
Träffade nytt folk och det var allmänt nice, hände lite saker och så .. men sen så åkte vi till donken i Västberga och efter det så tog jag mig hem på något mirakulöst sätt!!
 
Igår så jobbade jag på Operan med Gilles!
En riktigt soft dag, vi hade några mindre middagar och sedan på kvällen så var det ett mellanstort event på lite över 130 pers. Jag fick en cool vattenflaska med något filter i och en liten ask med Ferrero Rocher, vilket jag tyckte var urgulligt!
Var hemma runt 22.30 och kollade på ett Shamelessavsnitt och somnade nästan direkt!
 
 
Idag har jag bara tagit det luuuugnt!
Har haft lite ångest över saker, men har försökt chilla lite med filmer, god mat och snacka med lite underbara människor!
Är ledig sen på onsdag för att jag jobbade igår, vilket känns riktigt skönt!
Ska kolla på en till film innan jag går och lägger mig .. känner mig så grymt hängig idag!
 
Hörs hörrni!
Tills dess,
puuuuuuss!!
Ciao
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters