Helgen har rusat förbi!!

Hej bloggen!
Igår var det en rätt så upplevelsefylld dag!
 
Var uppe vid 8.00 för att åka till körskolan senare och introduktionskursen startade kl 10.00.  Helt randomly så kommer Melina in i rummet och båda vi blev riktigt förvånade! Så det var ju faktiskt lite kul att se henne efter så lång tid!
 
Åkte in till centralen och mötte Anton, och väntade på alla andra.. Tillslut kom David, Julia, Eric, Amanda och Morris! Vi gick bort till Mogolian Barbeque på Drottninggatan och vi hade det verkligen jättetrevligt! Vi åt buffé, underbar mat där!, och pratade en massa, planerade inför kvällen och skrattade rätt mycket!
Vi hängde runt lite i stan till lite efter 18 tiden och sedan drog alla iväg lite.. Jag åkte hem till mig, Mandish och Julia drog till dem och boysen drog hem till Anton.
 
Väl hemma så var min lillasyster, min moster och min storebror Christoffer och hans tjej Daniella här! De hade käkat våfflor vilket var soft, och även bakat chokladbollar och muffins! Jag chillade runt lite hemma, laddade telefonen och softade innan jag sedan fick skjuts till Skarpnäck av min storebror!
 
Vi folket möttes i Skarpnäck runt 20.30 / 21 tiden och så tog vi bussen till Orhem där vi har spenderat natten! Vi har dansat runt, skrattat, spelat twister, ätit och druckit, och haft det så jävla kul! Vi gick även ner till sjön mitt i natten, och jag skulle ha badat om jag inte var sjuk... Men Morris hoppade i, helt näck, och sedan gick vi tillbaka!
Det var så kallt att med alla kläder på mig, jackan på och allt så hade jag lindat in mig i ett täcke för att inte frysa!!
 
 
Vi vaknade rätt ok tid imorse, har städat den lilla stugan och chillat lite och så åkte vi alla hemåt sig!
Har sovit så dåligt på sistone, det beror dock mest på att jag är lite sjuk dårå.. Så jag somnade sedan på soffan när jag varit hemma ett tag, vilket var både skönt men jobbigt..
 
Ska kolla på det sista Glee-avsnittet nu och sedan ska jag nog sova litegrann! Imorgon är det pang på rödbetan och upp på sadeln igen, men det är näst sista veckan innan påsklovet!!
 
 
Hörs hörrni!
Tills dess,
puss på er!
Ciao♥
 
Bild på Melina ^^
 
Vi människor på Mogolian Barbeque Drottninggatan
 
 

Kommentarer
Posted by: Olivia | Stillbildsfotograf & mediebranschen.

Men åååh. Jises. Bra jobbat! Vad häftigt.

Gör ni praktik via skolan?

Svar: Åh tack så mycket! Yes, via skolan! Har även fått erbjudande av dem att komma tillbaka efter sommaren!
Denice Andrén

2015-03-24 @ 01:34:04
URL: http://www.solglans.blogg.se
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters