Men tjenixan hörrni

Hejsan bloggen!
Idag är det fredag och denna veckan har gått rätt segt..
 
Må-ons var det praktik, vi hade 210 pers i onsdags så var nere i kallis och la förrätten med Martina och sedan gick jag upp igen och så fortsatte vi preppa lite extra inför varmrätten. Har känts lite skevt på praktiken pga vissa saker, men det känns bättre nu iaf.
 
Gårdagen så höll vi på med ägg på lektionen.. Vi gjorde ett 64°c ägg som var i 64°c ånga i 60 min, pocherade ägg, kokte ägg, stekte ägg och gjorde omelett och äggröra. På svenskan fortsatte vi med Litteratur Historia och på engelskan har vi börjat med ett litet projekt om engelsktalande länder.
Sprang lite mellan demoköket och lektionerna, sprang ner till Josefin på rasterna och vi snackade lite och typ diskuterade lite inför hur det blir i tävlingen hon ställer upp i!
 
Drog till Egalia, som tråkigt nog har börjat med en besöksgräns, och var iaf en av de som kom in. Träffade lite nytt folk och tog det lugnt.. Snackade litegranna med Valentina och hon kom till våran lilla grupp och alla vi satt och pratade lite om klubbar osv.
Drog till donken efter där jag fick en New York Supreme av Sofia, eller hon skulle köpa ett meal så jag använde appen och fick en hamburgare på köpet :3
 
Idag har jag känt mig så jävla hängig.. Jag har ju blivit sjuk vilket inte är mysigt över huvud taget!
Menmen, väcktes av mami kl 8 för att hon skulle fråga lite och sedan dra till doktorn. Men kunde inte somna om, så har varit vaken sen dess.
Svenskan satt vi och pluggade lite självständigt, men det gick bra! Började lite på min och Towes ppt inför presentationen på engelskan.
 
 
Hämtade ut min skjorta när jag var påväg hem, så den sitter skitbra och jag är nöjd som fan!
Vet inte riktigt vad som händer i helgen förutom att jag ska på Handledarkurs ensam och Buffé med bl.a. Mandish, Julia, David, Eric och Anton imorgon inne i stan!
 
 
 
Hörs hörrni!
Puss på er!
Ciao
 

Kommentarer
Posted by: Olivia

Vart praktiserar du?

Svar: Jag praktiserar på Operakällaren inne i Stockholm!
Denice Andrén

2015-03-21 @ 17:35:40
URL: http://www.solglans.blogg.se
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters