Flatenlördag samt Hagaparkssöndag!

 
Haii bloggen och heeej folket!
Igår så var det en rätt fullspäckad dag!
Chillade litegranna med Sarah på förmiddagen och träffade lite tjejkompisar o så.. Senare runt 18 tiden så åkte jag till Sandsborg och träffade Becca :)
Vi åkte såklart bort till flaten där vi hade en liten grillfestchillkrök grejja på gång och såklart kom ju massor av annat folk, vilket verkligen var askul! Träffade många nya vänner och underbart folk.
 
Efter mycket underbar kväll på stranden så drog vi igenom skogen och runt hela flaten för att tillslut komma fram till Anders gulliga stuga i Orhem där vi spenderade någon timma.. Sedan gick jag, Becca, Danne, Alvin och Morris till Gebers där Alvin bor i ett litet blått hus brevid kollektivet! Riktigt mysigt place, skulle lätt bo där ute om inte bussarna gick så glest (de går 1 gång i timman, men 2 gånger i timman under rusningstrafik)
Vi sov över där, vilket var jättemysigt, och hans pappa var jättegullig när vi kom in vid 3-4 tiden!
 
Åkte hemåt vid 13 tiden, hemma vid 14 och efter lite snabbfix åkte jag in mot Hagaparken! Laura hoppade på tuben i Lilje, en riktigt underbar och trevlig tjej! Vi åkte till Odenplan och tog bussen därifrån och gick till tälten vid norra hagaparken och träffade en massa människor! Lite kolloledare och lite andra trevliga människor. Åkte därifrån efter en trevlig eftermiddag med grillning, kubbspel och allmänt snack och skratt!
 
Vi gick därifrån runt 19 tiden till Odenplan och så åkte jag, Laura, Azer och Denis till Medis där de käkade litegrann på TacoBar och vi hade det faktiskt rätt kul! Eller jag hade kul iaf :)
 
Nu är jag hemma, kom för ca 1 timma sen och käkade lite middag och tog min penicillintablett!
Jajuste, glömde berätta det!
Förra veckan så hade jag grovt ont i foten och kunde knappt gå under tisdagen på praktiken! Skulle till vårdcentralen men hann inte riktigt, och jag orkade inte slösa tid på att åka in till akuten.. Så eftersom jag ändå inte kunde komma på praktiken på onsdagen pga privata skäl, så drog jag även till vårdcentralen tidigt som fan på morgonen.. Väl där och efter en liten koll med en sjuksköterska så var jag tvungen att gå till en doktor .. Efter mycket smärta och annat så fick jag veta att jag hade en grov infektion i foten som jag nu käkar penicillin för!
 
 
Imorgon är det jobbdag igen och jag hoppas att foten pallar med det! Den är bättre än vad den var innan iaf, men den gör ju fortfarande ont! Men jag lever i alla fall, ellerhur ;)
 
Hörs hörrni!
Puuuuuss på er!
Ciaoo♥
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters