Shitty mood

Fredag den 8e maj.
 
Jag sov ju hos Towe i torsdags, så på fredagen så gjorde vi oss i ordning och åt lite frukost o sådär.. Sen åkte vi in till Liljeholmen och träffade hennes mormor! De köpte lite allergitabletter och sedan så åkte jag och T mot skolan.
Lektionerna gick väl rätt bra, lite segt kanske bara.. Men annars så var det rätt så bra.
Efter skolan så åkte jag hem efter lite chill i lilje. Efter lite chill hemma, diskussioner och en massa annat så åkte jag mot Ekens vid 19.30. Träffade Towe och så kom Saga efter 21 tiden, T's mormor kom hem också men vi hade det rätt trevligt vi fyra tjejer!
Sedan åkte jag, Saga och Towe till stan till en nice fest där!    Hade riktigt kul och jadu.. Var hemma runt 5 på morgonen!!
 
Lördag den 9e maj.
 
Gick upp vid 11-tiden samtidigt som mami kom in med lite frukost på sängen ^^
Runt 12.30 kom Anki till oss, och så tog vi tårtorna som mami hade bakat och åkte till ett place och köpte lite presenter till Carina som då fyllde år! Sedan mötte vi Sussie i Vårsta och åkte mot Grödinge där då Bosse och Carina bor! Var där till typ 16.30 tiden då vi åkte hemåt. Jag gjorde mig i ordning sen när jag kom hem och sedan åkte jag mot åsen där jag träffade Towiz, hennes brorsa Charlie och hans kompisar! Vi grillade lite sedan hemma hos T och sedan åkte vi runt 21 då vi skulle träffa Saga och Matilda .. De var dock en timma sena, så jag och T satt och drack lite mimosas ♥_♥
Vi åkte till Rålis först där det tyvärr var astråkigt, så vi åkte iväg till Sumpan där Arre och hans kompisar var! Chillade där och ja, hade det rätt så kul ändå.
Åkte hemåt sen vid 1 tiden.
 
 
Söndag den 10e maj.
Jag har haft en så jävla dålig dag.
Är på jättedåligt humör, mår dåligt (och inte av bakishet - blir inte bakis) och jag bara har ett litet mörkt moln som hänger över mitt huvud och bara åskar ner över mig.
Har legat och kollat på Grey's, Game of Thrones och The Duff idag .. Samt lite andra roliga serier eller dylikt för att försöka uppmuntra mig själv, men det har väl inte direkt gått så jävla bra..
 
Har inte mycket mer att berätta just nu.. 
Så vi hörs!
Ciao
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters