Wednesday - Thursday - Friday

 
Inget sho och shim här va?
Onsdagen gick rätt bra på praktiken! Det var lite halvkörigt ett tag, för jag hade glömt att ställa mitt alarm på tisdagskvällen, så vaknade 7.45 och stressade sönder för att ta mig till praktiken så snabbt som möjligt! Dagen var lite halvlugn men ändå så hade man alltid någonting att göra. Anders kom även till praktiken vid 13-tiden för att prata lite betyg med alla lärlingar från skolan!
Det verkar ändå gå bra för mig, fick väldigt höga betyg i allt än så länge .. Så vi får se hur det blir efter provet nästa vecka på torsdag!
 
Efter praktiken blev det en resa hemåt, packa ner saker och sedan så åkte jag hem mot Towe.. 
Ja, jag har hängt mycket med Towe på senaste tiden.. Men det skiter jag i, för jag har fan kul då! 
Vi fixade oss lite senare på kvällen och så tog vi det rätt lugnt o så, så drog vi ut vid 22-tiden. Träffade Bobby inne i stan och hade det rätt nice!
Kvällen var riktigt nice, och när vi kom hem vid typ 2.30 tiden så gjorde vi typ korv o potatismos och sen så gick vi upp till hennes rum och efter någon timma så somnade vi..
 
Torsdagen spenderade jag med Towe, ett tag iaf. Vi chillade i Lilje litegranna, träffade på lite människor helt oplanerat men det var nice!
Åkte hemåt runt 17/18 tiden och chillade bara galet.. Träffade Sarah en stund, och så ringde Joey också!
Så ganska jättespontant åkte jag till Handen igår och träffade broilersarna ^^ Sov även där, eller var vaken hela natten men ja.. Jag åkte hemåt vid 15 tiden och var hemma ca 16.40!
 
Sedan dess har jag bara chillat lite med la familia, min lillasyster är ju här nu ju!!  och sedan har jag kollat på videosar, serier och lyssnat på musik typ..
Ska kolla om jag hittar något kul att göra nu, annars kanske jag går och lägger mig eller nått..
Döm inte hörrni! Har varit vaken i över 36 timmar utan att ens stanna upp, så det är självklart att man känner sig lite seg ;)
 
Får se lite var morgondagen har att erbjuda!
Puss på er!
Ciaooooo♥

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters