Weekly update + New header!

Hallooooojsan bloggen!
Som ni ser har jag fixat en ny header, vilket känns bra! Den känns lite mer up to date och känns fräschare på något sätt.
 
This past week has been horrible.
I måndags fuckade mitt knä ur totalt, så beställde hem ett knäskydd på kvällen som kom hem på tisdagseftermiddagen ifrån Apotea.. Dock så fick jag ju gå på praktiken på tisdagen också, vilket inte riktigt var min starkaste dag. Kunde knappt gå alls och samtidigt gick jag på smärtstillande som knappt hjälpte alls pga smärtan.
 
Torsdagen i skolan var seg som tusan. En muntlig presentation på idrotten, matten gled förbi som vanligt och sedan så hade jag en grov håltimme till 14.40 då den långa bagerilektionen hålls.
Denna lektion var kaos. Alla klasser som har matspec skulle göra pepparkakshus. Vi var dock 'utplacerade' i olika kökssalar men det hjälpte inte riktigt så mycket. Folk sprang fram och tillbaka, gjorde ingenting, åt upp dekorationer som en lärare köpt till husen (för egna pengar..) samt att när man väl skulle sätta ihop husen gick det inte för att vi inte fick använda socker då 1orna bränt sig.. Way to go.  
 
Fredagen spenderade jag bara 1½ timma i skolan på matte, entreprenörskapslektionerna var inställa denna veckan och är inställda nästa vecka också.. Så jag och Towe gick runt lite i Globens shoppingcenter samt att vi checkade en massa affärer inne i stan.. Åkte hem och spenderade eftermiddagen och kvällen med min mami och lillasyster♥
Vi hade tacokväll och sen så satt vi framför tvn tillsammans och kollade på Idol! Men en mysig kväll blev det iaf!
 
Idag ska vi julpynta (det är ju trotsallt första advent imorgon!!) och fixa och dona i huset som mamma är en expert på att göra.. Och sedan så får vi se vart kvällen tar oss!
 
Hörs hörrni!
Puss på er,
Ciao♥
 
P.g.a. bildbrist så får ni en rätt så gammal bild! Tror den är nästan ett år gammal.. Wowza
 
 Seriemani samt polisknackeri

Hej fina människor!
Idag är det söndag, vilket är väldigt bitterljuvt.. Vaknade rätt tidigt av att den gamle, men söte schäfern nosade mig i nacken då hon ville gå på promenad kl. 8 på morgonen.
Då blev det ingen mer ro, utan på med jacka och skor och ut i kylan med den pigga hunden!
 
Dagen spenderades med att göra lite brunch till mig och i soffan kollandes på serier! Så har kommit ikapp en massa avsnitt som jag missat då jag inte haft internet hemma och legat lite konstigt till i skolan.
 
Blev hämtad hos Sussie vid ungefär 16.15 tiden och åkte hemåt, fixade lite snabbt och gick ut för att träffa Towe i lilje och träffade sen Sarah, Hani och Kattis på vägen hem.
Nu ligger jag i sängen och är skitorolig då jag fått veta att ingen vet vart min storasyster befinner sig. Det kom 3 st poliser och knackade på vår dörr för mer än 30 minuter sedan och de är fortfarande kvar i lägenheten. Så jag mår nog inte så jättebra just nu, särskillt inte under alla omständigheter och annat.
 
Ska nog göra lite varmt té eller varm mjölk och kanske försöka sova snart.. Fortsätta titta på serier ett tag och försöka lugna ner mig, då det kändes som om jag fick en hjärtattack eller något när polisen kom och såg allvarligt samt ledsen ut. En stor jävla panikattack kom.
 
Nej..
Vi hörs hörrni!
Puss på er,
Ciao♥
 
en liten utsiktsbild ifrån en av de finaste platserna i Vårberg, enligt mig iaf..
 Ute på höjden i Huddinge..

Hola folket!
Nu sitter jag här igen, på höjden borta i Huddinge hos Sussie och är hundvakt då hon är på Rock at Sea med en massa annat folk!
 
Har precis lagat middag till mig, Wille och Kevin. Det blev stuvade mackaroner med falukorv, vilket faktiskt är jävligt gott.. Svensk husmanscomfortfood typ ;)
Igår hände inte så mycket, myste lite med mamma innan hon skulle ut och festa och sedan så var jag ute med Sarah rätt länge. Träffade lite grabbar och sådär.
 
I ain't got nothing more to tell y'all!
Såååå..
Hörs hörrni!
Puss på er,
Ciao♥
 
 November 12th

Hejsan folket..
Jag vet att jag inte har skrivit på typ en månad, men jag har verkligen inte haft tid.. Dock så blir det lättare nu, då jag fått internet hemma! 
Denna veckan har varit rätt kaos. Har träffat Sarah efter praktiken och softat, samt varit borta i Jakan med Ino. Men det är väl inte det som varit kaos, mer att jag ramlat/halkat i trappor, skurit mig grovt i fingret och verkligen är helt slut. Vi har gjort jävlig mycket björnbärsmousse i kondis denna veckan också! Så igår stod vi och la 450 st björnbärsmousser.....   Sitt!

Förra veckan avslutades med en skitdålig dag.. Skulle till skolan på fredagen, som vanligt, men vaknar flera timmar tidigare av att någon ringer på dörren.. Ligger vaken från 7.00 och väntar på att tiden ska gå, när jag får ett migränanfall. Försökte sova igenom det under dagen vilket gick sådär, då det var massor av spring i ytterdörren..
Även så kom polisen och tog en massa vittnesmål då våran familj har blivit grovt mordhotat samt att min mamma och syster blivit utsatta för grovt kvinnoförtryck.
Skulle även ha diskuterat lite viktiga saker med skolan, men det blev ju inte av. 

Idag är det torsdag och vi har idrottsteori kl. 9 så jag ska snart gå hemifrån.. Hoppas dagen blir bra, och jag ska även försöka prata lite med Maria (mentor + idrottslärarinna). 

Hoppas vi hörs tidigare än normalt!
Puss på er!
Ciao❤️