November 12th

Hejsan folket..
Jag vet att jag inte har skrivit på typ en månad, men jag har verkligen inte haft tid.. Dock så blir det lättare nu, då jag fått internet hemma! 
Denna veckan har varit rätt kaos. Har träffat Sarah efter praktiken och softat, samt varit borta i Jakan med Ino. Men det är väl inte det som varit kaos, mer att jag ramlat/halkat i trappor, skurit mig grovt i fingret och verkligen är helt slut. Vi har gjort jävlig mycket björnbärsmousse i kondis denna veckan också! Så igår stod vi och la 450 st björnbärsmousser.....   Sitt!

Förra veckan avslutades med en skitdålig dag.. Skulle till skolan på fredagen, som vanligt, men vaknar flera timmar tidigare av att någon ringer på dörren.. Ligger vaken från 7.00 och väntar på att tiden ska gå, när jag får ett migränanfall. Försökte sova igenom det under dagen vilket gick sådär, då det var massor av spring i ytterdörren..
Även så kom polisen och tog en massa vittnesmål då våran familj har blivit grovt mordhotat samt att min mamma och syster blivit utsatta för grovt kvinnoförtryck.
Skulle även ha diskuterat lite viktiga saker med skolan, men det blev ju inte av. 

Idag är det torsdag och vi har idrottsteori kl. 9 så jag ska snart gå hemifrån.. Hoppas dagen blir bra, och jag ska även försöka prata lite med Maria (mentor + idrottslärarinna). 

Hoppas vi hörs tidigare än normalt!
Puss på er!
Ciao❤️

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters