Seriemani samt polisknackeri

Hej fina människor!
Idag är det söndag, vilket är väldigt bitterljuvt.. Vaknade rätt tidigt av att den gamle, men söte schäfern nosade mig i nacken då hon ville gå på promenad kl. 8 på morgonen.
Då blev det ingen mer ro, utan på med jacka och skor och ut i kylan med den pigga hunden!
 
Dagen spenderades med att göra lite brunch till mig och i soffan kollandes på serier! Så har kommit ikapp en massa avsnitt som jag missat då jag inte haft internet hemma och legat lite konstigt till i skolan.
 
Blev hämtad hos Sussie vid ungefär 16.15 tiden och åkte hemåt, fixade lite snabbt och gick ut för att träffa Towe i lilje och träffade sen Sarah, Hani och Kattis på vägen hem.
Nu ligger jag i sängen och är skitorolig då jag fått veta att ingen vet vart min storasyster befinner sig. Det kom 3 st poliser och knackade på vår dörr för mer än 30 minuter sedan och de är fortfarande kvar i lägenheten. Så jag mår nog inte så jättebra just nu, särskillt inte under alla omständigheter och annat.
 
Ska nog göra lite varmt té eller varm mjölk och kanske försöka sova snart.. Fortsätta titta på serier ett tag och försöka lugna ner mig, då det kändes som om jag fick en hjärtattack eller något när polisen kom och såg allvarligt samt ledsen ut. En stor jävla panikattack kom.
 
Nej..
Vi hörs hörrni!
Puss på er,
Ciao♥
 
en liten utsiktsbild ifrån en av de finaste platserna i Vårberg, enligt mig iaf..
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters