Weekly update + New header!

Hallooooojsan bloggen!
Som ni ser har jag fixat en ny header, vilket känns bra! Den känns lite mer up to date och känns fräschare på något sätt.
 
This past week has been horrible.
I måndags fuckade mitt knä ur totalt, så beställde hem ett knäskydd på kvällen som kom hem på tisdagseftermiddagen ifrån Apotea.. Dock så fick jag ju gå på praktiken på tisdagen också, vilket inte riktigt var min starkaste dag. Kunde knappt gå alls och samtidigt gick jag på smärtstillande som knappt hjälpte alls pga smärtan.
 
Torsdagen i skolan var seg som tusan. En muntlig presentation på idrotten, matten gled förbi som vanligt och sedan så hade jag en grov håltimme till 14.40 då den långa bagerilektionen hålls.
Denna lektion var kaos. Alla klasser som har matspec skulle göra pepparkakshus. Vi var dock 'utplacerade' i olika kökssalar men det hjälpte inte riktigt så mycket. Folk sprang fram och tillbaka, gjorde ingenting, åt upp dekorationer som en lärare köpt till husen (för egna pengar..) samt att när man väl skulle sätta ihop husen gick det inte för att vi inte fick använda socker då 1orna bränt sig.. Way to go.  
 
Fredagen spenderade jag bara 1½ timma i skolan på matte, entreprenörskapslektionerna var inställa denna veckan och är inställda nästa vecka också.. Så jag och Towe gick runt lite i Globens shoppingcenter samt att vi checkade en massa affärer inne i stan.. Åkte hem och spenderade eftermiddagen och kvällen med min mami och lillasyster♥
Vi hade tacokväll och sen så satt vi framför tvn tillsammans och kollade på Idol! Men en mysig kväll blev det iaf!
 
Idag ska vi julpynta (det är ju trotsallt första advent imorgon!!) och fixa och dona i huset som mamma är en expert på att göra.. Och sedan så får vi se vart kvällen tar oss!
 
Hörs hörrni!
Puss på er,
Ciao♥
 
P.g.a. bildbrist så får ni en rätt så gammal bild! Tror den är nästan ett år gammal.. Wowza
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters