Oktober 15th

Hej bloggen! Det var ett bra tag sedan..
Det har hänt så mycket de senaste månaderna, jag kan knappt riktigt greppa allting..
 
Skolan tar itu på mig och jag vet inte riktigt vad som händer själv. Entreprenörskapen är som en lallarkurs men med några få saker som känns som meningsfulla, dock är ju läraren Jarmo babe! Tycker han är en grymt bra lärare och han gör ändå lektionerna rätt så intressanta.
Matspecen är ju .. som den är! Är ju inte riktigt dendär kondistjejen, detta har jag även känt när jag är på praktiken också.. så den är lite 50/50 för mig. Detta halvåret har vi Bageri med Sarah Bennett som jobbar som konditor på Grand Hotel och nästa halvår ska vi ha Kallskänk med Monica som är lärare på skolan.
 
Matten är ju en riktig pain in my ass, för alla ni som känner mig vet att jag och matte absolut inte går ihop. Sen har vi detdär med idrott..  Den börjar nästa vecka, V.43, som känns grymt jobbigt. Men vi har tydligen några teoretiska lektioner med Maria, som är en av våra klassmentorer..
 
Idag har dagen varit rätt seg, men vad kan man egentligen förvänta sig av skolan? Absolut, jag har valt själv att fortsätta gå i skolan då jag inte har någon skolplikt längre. Men hur ska jag då kunna skaffa mig ett bra jobb? Å andra sidan så får man inget jobb utan erfarenhet, men vart ska man få erfarenheten ifrån när man inte ens kan få ett jobb? Ja, dagens logik är inte så logisk.
 
Jag slutar 17.30, men egentligen 17.00 då vi tar in våran berättigade rast.. Då ska jag åka till Handen och träffa Elena, har inte träffat henne sen den dagen då hon fyllde 20.. Det var en riktigt nice kväll, det enda jobbiga var väl att hennes kusin raggade på mig och han bor i Alby?!
 
Hörs hörrni!
Puss på er,
Ciao♥
 
Här har ni lite bilder från nu på Entreprenörslektionen, haha!