Chaos & More Chaos

Hej älsklingar!
Välkommna in i april månad, in i våren och den lilla värmen är påväg..
Och välkommen till en smått kaotisk tid framöver säger jag till mig själv. Jag har inte mått riktigt så bra den senaste tiden och det har varit kasst..
Jag har vågat sova i min egna säng igen!! Det känns mycket skönare att kunna gå in i sitt rum och känna sig lite mer säker och att faktiskt kunna sova där inne igen.
 
Har inte riktigt berättat men jag skrev i det tidigare inlägget att jag inte känner mig trygg och är rädd i min egna lägenhet. Detta är pga för inte så länge sen så skjöt någon genom mitt köksfönster bara någon minut efter jag gått förbi det fönstret. Sov då i över en veckas tid i min lillasyster säng och vågade knappt gå in i mitt rum när det var dagsljus t.o.m. och verkligen inte då det var mörkt ute.
 
Snart är det även rättegång mot min storasyster för en händelse som inträffade på nyår.. Måste få en massa intyg ifrån mina lärare nu i handen eller via mejl senast på måndag, så imorgon blir det en jaga-lärare-dag.. Har ju fått frånvaro från vissa lektioner men även fått ett "okej" att gå ifrån lektionen för att ta en massa polis- samt socsamtal. Har även fått en massa samtal ifrån dem på min praktik också vilket inte är okej, men har talat om för min handledare och vissa andra man jobbar med om vad som försigår ifall jag skulle bryta ihop lite från ingenstans eller så.
 
 
Imorgon är det back to school! Vi är ju dock i skolan några måndagar framöver för att ha en intensiv kurs i servering och för att göra ett stort examinationsarbete i det för att få betyg. Men jag har prov, både skriftligt och muntligt, i idrott imorgon. Efter det har vi examination i HLR samt livräddning inne i badhuset.
 
Ska försöka pilla på mitt inlämningsarbete inf. serveringen och sedan försöka sova litegrann..
Kan berätta lite någon dag framöver om hur mitt lov var!
 
Hörs när vi hörs snyggingar!
Puss på er,
Ciao♥
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters