Loosing my mind

Taking, giving, losing, winning
It's always just a game..
 
Hey all my lovely people! It has been a while ..
Men vad har jag haft för mig? I fredags efter massa plugg i skolan så åkte jag till P och hade en liten myskväll. Åt lite chinafood, kollade på lite filmer och bara hade fredagsmys helt enkelt!
 
Åkte hem på lördag runt 14 tiden och tog en liten powernap, skulle äta lite middag och fixa mig inför Majas 18-årsfest. Men riktigt så blev det inte.
Mitt under middagen, som var en riktigt mör entrécôte med pommes frites och beasås, så fick jag migrän. Så där slutade den lördagskvällen. Kl 19, senast låg jag i sängen och vred mig med smärtor och var förbannad på allting.
Det som stör mig mest är människor som säger "Nej men jag har migrän. Var tyst!"  och så klarar de av att sitta kvar i ett rörigt klassrum? Fast det egentligen bara är "normal" huvudvärk..? Migrän är en så grov sjukdom som faktiskt mer eller mindre förstör mitt liv.
Jag mår dåligt i ca 2 dagar efter, kan knappt sova p.g.a. smärtan vid anfallet även fast det är knäpptyst och kolsvart i rummet och blir på så dåligt humör. Jag måste hem på direkten och ta den äckligaste medicinen jag någonsin fått i mig och känner mig riktigt äcklig..
 
NU tycker jag att vi skiter i det!
Så i söndags var det en skitdag med grovplugg inne på mitt rum inför mitt serveringsprov idag! Dock så var min favoritstorebror här med Nella och åt middag med oss! Åkte även ner till Skärholmen och köpte en grovt snygg kappa! Så nu kan jag verkligen säga att jag är LUSPANK..
 
Det känns som att det gick rätt så bra idag på serveringsprovet.. Både med den muntliga presentationen samt det väldigt snabbt skrivna provet så verkar jag ha fått ett i betyg. Det känns faktiskt väldigt bra!
Ska bara kolla igenom allt det andra jag har på datorn som jag skrivit och sedan lämna in det på fronter, måste bara hitta rätt mapp??
 
Imorgon är det dags för rättegången.. Är så nervös, tror även det är därför jag har sovit riktigt dåligt den senaste veckan..
Nej nu ska jag titta lite mer på mina Surfermovies och kanske titta om det finns något nytt avsnitt av någon serie ute.
 
Hörs fina människor,
Puss på er!
Ciao♥
 
Dagens outfit.
Kappa & Jeans; Vero Moda
Skor; DinSko Tisha; 157
 
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters