Nothin' to prove

Hej alla fina människor!
Är på ett märkligt klubbhumör just nu såhär på kvällskvisten, men har varit på jäkligt bra humör efter idrotten..
Vilket är ovanligt.
 
Men vi var ju och simmade idag, vilket som många av er vet, är någonting jag älskat sen jag var yngre och fortfarande älskar. Simmade inte så många längder, men körde lite familjärt ryggcrawl och såklart var det ju lite livräddning i vatten. Sist men inte minst så var det lite "lek och bus" som de sa, lite rutschkana och bubbel för att sedan ta sig lite bastutid och en skön dusch..
 
Men vad lyckades jag med under lovet??
Jadu, jag hamnade på alldeles för många fester helt utspritt i Stockholm.. Från norrort till söderort och även centralt. Det jag undrar mest över är hur jag lyckades få ett frieri?? Jag sa självklart nej. 
Klubbade lite på Solidaritet med Aisha, Diana, Linnea och .. en till tjej vars namn jag glömt :(
 
Jag har jobbat litegrann och jag har nästan lite blackout på vad jag har gjort egentligen.
Dock på ena festen, Arielles 18årsfest hemma hos Valtonen, så träffade jag en massa folk från en fest tidigare i Bålsta (av alla ställen, jag vet..)
Där var även en massa tjejer som jag faktiskt kände när jag var yngre! Tror aldrig jag haft så kul på en fest jag blev tveksam till då Tyra dissade våra planer för att vara med hennes kusin och lite annat folk??
 
Ehhhhh... Har träffat min ÄLSKLING igen! Towiz är äntligen tillbaka efter 3 veckor i Thailand, Taiwan och Kina. Är väldigt ganska mycket avundsjuk, hade varit så skönt att komma ifrån Sverige litegrann. Bara ta en paus från allt, men kommer sakna alldeles för många.
Plugget är on like donkey kong, har ju serveringsuppgiften som jag trodde skulle ta kål på mig.. Men då ska vi få en lika stor om inte lite större uppgift av Anders som ska vara 75% klar nästa torsdag?? Den är väldigt lik gymnasiearbetet, vilket väl är rätt så nice. Men inte nu?! 
 
Har pluggat litegranna nu, har även snackat med mina kära kollegor på Operakällaren om lite hjälp med serveringsuppgiften. Så förhoppningsvis har jag gjort ca 80% av hela uppgiften nästa onsdag .. Det är bra för att jag då har 5 dagar på mig, med måndag inräknad, att göra klart resterande.
 
Ska kika lite på några serieavsnitt nu och sedan sova lite .. förhoppningsvis :)
 
Hörs när vi hörs igen!
Puss på er,
Ciao!♥
 
Diana, Jag, Aisha samt tjejen vars namn jag glömt :((  på Solidaritet förra torsdagen!

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters