First 2 days of the last year

Hejsan bloggen och välkommna till en ny episod i livet!!
Året som studenttagare..

 

Nu är det sista året i skolan och det kommer gå skitsnabbt, vilket är både skönt men även tråkigt..

 

Igår var det första dagen i skolan, men det hände inte så mycket alls. Klassen satt mest med Maria i ett utav alla grupprum som finns och diskuterade över vad som krävs utav oss för att få ta studenten och få vår Yrkesexamen.

 

I dag har dagen varit rätt så seg.
Vi började kl.9 med Rita som håller i gymnasiearbetet och som även har tagit hand om våra praktikplatser. Vi pratade lite om arbetet som ska göras för 100poäng och som även måste vara godkänt för att få examen.
Sedan var det mest chill fram tills ca 11.50 då det var skolfoto. Som vanligt såg man ju gräslig ut.

 

Jag fick även veta vilken ny restaurang jag hamnar på i 8 veckor, fr.o.m. måndag den 22/8!
AG’s som Johan Jureskog har. I love it!
Jag, som många vet, älskar ju kött i alla dess former och jag tror att jag kommer passa in jävligt bra där! Annars kan man ju alltid hoppas…

 

Bara nu när jag ringde till min nya handledare för några timmar sen så verkade det vara en grym stämning i huset. Det spelades lite musik i bakgrunden och man hörde lite skratt, men såklart kommer det ju vara helt nytt jämfört med Operakällaren. Kommer ju få lära mig en massa nya rutiner, en ny planlösning på hur huset ser ut, lära känna nya människor och förhoppningsvis ha det kul ändå!

 

Nu sitter jag ute i Orhem och väntar på Chefen som ska hämta upp mig efter att han hämtat upp några andra och så ska vi preppa inför helgens läger, där jag som förra året, jobbar igen! 

 

Kommer inte ha så mycket kontakt med omvärlden alls nu under helgen! Men förhoppningsvis får jag ihop något inlägg nästa vecka om min första vecka på AG!

 

Hörs när vi hörs folket!
Puss på er,
Ciao♥

 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters