Last few days of 2016

Hi folks, it's been a couple of weeks since last..
 
Den senaste tiden så har det, till skillnad från mycket jobb, varit en massa packande. Jag blir galen på att packa, jag hatar typ att göra det. Och den värsta sortens är ju ett flyttpack, som vi gör nu..
 
Så nu nyår som kommer är det full rulle, I shit you not.
Har även varit ledig i 1 vecka, vilket är sjukt skönt. Har hunnit träffa många gamla vänner man inte träffat på länge, haft några utekvällar men också fina myskvällar!
 
Jag träffade även min baby häromdagen!!
Inez kom tillbaka hit från att ha bott o jobbat i Malta ett bra tag! Hon åker tillbaka den 2a januari, men det var så kul att träffa henne samt Ella och Daniel, för att ta en "liten" pubrunda.
Vi satt på Hellan ett tag, drog vidare till Neverland för att sedan ta oss till Medusa.. När de stängde så tänkte vi dra på klubb, men det blev ändrade planer ^^
 
 
Så just nu håller jag på att tvätta den sista maskinen för att packa de sista kläderna som jag inte kommer använda förns senare i januari och ska plocka ner de skorna jag har på min klädställning, få ner en massa galgar och de sista små sakerna jag har på hyllan. Resten är i princip tomt.
Jag har lite smink på "nattduksbordet" och några ljus här o där..
 
Ska ta och göra någon liten brunch nu och sedan fortsätta!
 
¡Hasta luego!
Vi hörs väl nästa år dårå!
Puss på er,
Ciao♥
 
 Thursday Nights Flying By

Well hello there beautiful!
 
Idag är det torsdag och de senaste två veckorna har varit alldeles fullspäckade med skola och jobb! Jag har varit ledig en dag sedan jag började jobba, vilket var i söndags vilket var väldigt skönt.. Men det var lite körigt ändå på söndagen ändå..
 
Jag har en massa arbetspass kvar och jag har 2-3 stora prov som kommer nu inom dessa 2 veckorna som är kvar utav skolan innan jullovet är här.. Förövrigt så har jag faktiskt väldigt goda nyheter!
 
Jag åker iväg i ca 2 månader i början på det nya året!
Jag har ju alltså fått min efterlängtade utlandspraktik och det ser jag verkligen fram emot! Jag har ju velat komma bort lite från livet här i Stockholm, Sverige och nu får jag chansen att göra det!
Det vill säga att jag åker till Valladolid, Spanien i början på Januari! Är verkligen jätte excited och hoppas att det kommer att gå bra, även fast jag kommer att sakna alla i Sverige.
 
 
Ska åka iväg mot jobbet alldeles straxt, är dock helt slut sen igårkväll då jag missade tunnelbanan som gick 00.26 och fick vänta på 00.56 tåget.. Så var hemma straxt innan 2 inatt, och åkte så att jag var i skolan kl 07.30 imorse för ett möte med skolsköterskan inför utlandspraktiken.
 
Tjingeling folket!
Hörs när vi hörs!
Puss på er,
Ciao♥