Last few days of 2016

Hi folks, it's been a couple of weeks since last..
 
Den senaste tiden så har det, till skillnad från mycket jobb, varit en massa packande. Jag blir galen på att packa, jag hatar typ att göra det. Och den värsta sortens är ju ett flyttpack, som vi gör nu..
 
Så nu nyår som kommer är det full rulle, I shit you not.
Har även varit ledig i 1 vecka, vilket är sjukt skönt. Har hunnit träffa många gamla vänner man inte träffat på länge, haft några utekvällar men också fina myskvällar!
 
Jag träffade även min baby häromdagen!!
Inez kom tillbaka hit från att ha bott o jobbat i Malta ett bra tag! Hon åker tillbaka den 2a januari, men det var så kul att träffa henne samt Ella och Daniel, för att ta en "liten" pubrunda.
Vi satt på Hellan ett tag, drog vidare till Neverland för att sedan ta oss till Medusa.. När de stängde så tänkte vi dra på klubb, men det blev ändrade planer ^^
 
 
Så just nu håller jag på att tvätta den sista maskinen för att packa de sista kläderna som jag inte kommer använda förns senare i januari och ska plocka ner de skorna jag har på min klädställning, få ner en massa galgar och de sista små sakerna jag har på hyllan. Resten är i princip tomt.
Jag har lite smink på "nattduksbordet" och några ljus här o där..
 
Ska ta och göra någon liten brunch nu och sedan fortsätta!
 
¡Hasta luego!
Vi hörs väl nästa år dårå!
Puss på er,
Ciao♥
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters