Thursday Nights Flying By

Well hello there beautiful!
 
Idag är det torsdag och de senaste två veckorna har varit alldeles fullspäckade med skola och jobb! Jag har varit ledig en dag sedan jag började jobba, vilket var i söndags vilket var väldigt skönt.. Men det var lite körigt ändå på söndagen ändå..
 
Jag har en massa arbetspass kvar och jag har 2-3 stora prov som kommer nu inom dessa 2 veckorna som är kvar utav skolan innan jullovet är här.. Förövrigt så har jag faktiskt väldigt goda nyheter!
 
Jag åker iväg i ca 2 månader i början på det nya året!
Jag har ju alltså fått min efterlängtade utlandspraktik och det ser jag verkligen fram emot! Jag har ju velat komma bort lite från livet här i Stockholm, Sverige och nu får jag chansen att göra det!
Det vill säga att jag åker till Valladolid, Spanien i början på Januari! Är verkligen jätte excited och hoppas att det kommer att gå bra, även fast jag kommer att sakna alla i Sverige.
 
 
Ska åka iväg mot jobbet alldeles straxt, är dock helt slut sen igårkväll då jag missade tunnelbanan som gick 00.26 och fick vänta på 00.56 tåget.. Så var hemma straxt innan 2 inatt, och åkte så att jag var i skolan kl 07.30 imorse för ett möte med skolsköterskan inför utlandspraktiken.
 
Tjingeling folket!
Hörs när vi hörs!
Puss på er,
Ciao♥
 
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters