Capable of anything

Hay folket! It's been a while, but I'm kind of back!
 
Vad är det som har hänt de senaste dagarna och så då?
I onsdags var det Grammisgalan, och det betydde ju även att alla kända människor kom till oss på Operan för sin efterfest precis som året innan! Var mindre än 1 meter ifrån bl.a. Lorentz, Madi Banja, Molly Sandén, Danny Saucedo, Silvana Imam och Sean Banan .. Var så sjukt jädra mycket folk bara på OT (operaterassen), men hela huset var fullt. Det var ca 1600 personer hos oss där på kvällen!
Kom ifrån operan ca 01.20 och hann precis med nattbussen så jag slapp vänta alldeles för länge!
 
I fredags var det tjejdag/kväll med Towiz!! Efter en grundsmakslektion i hemgjorda tacos där vi gjorde tortillas, salsa verde, guacamole, egen tacokrydda, syrad rödlök och friterad dubbelpanerad kyckling! Fy vad gott det var, I do remember being stuffed!
Hade kvartssamtal med Dan efter mentorstiden och sedan åkte jag, Towe och Nillis hem till Towe. Runt 16 tiden drog vi ner till simhallen där vi simmade lite, jag körde bara 9-10 längder .. men det räckte fint just då.
Efter så drog vi till Miss Yan allihopa! Jag, Towe, Åsa, Nillis och Steve mötte Ida, Lena och Mats där och vi hade en sjukt rolig kväll! Charlie ville väl inte vara med ute, menmen.. It was still fun!
Drack några cider där och alla andra (utom Towe och Ida) drack öl!
 
I lördags var det crazy.. Jag, Towe, Åsa och Charlie åkte hem till Nillis med lite frukostgrejer och gjorde värsta frukosten där! Efter det åkte vi hem och softade lite, hade det mysigt som tusan! Fick skjuts till Liljeholmen sen av Charlie och Usov när de skulle köra hem Nillis. Så åkte hem, fixade mig sjukt jävla snabbt och packade ner lite saker och åkte till TC där jag blev upphämtad av Ino, Emelie, Arto och Leo! 
Hade en chillkrökskväll med alla de samt en massa fler folk. Fy tusan, ska inte dricka så mycket på ett tag..
 
 
Fick skjuts hem till P därifrån runt 3 på natten och spenderade kvällen där.. Åkte hem igår vid 19 tiden, tiden gick så jävla snabbt!
 
Idag skall jag på en arbetsintervju kl 14, hade smått glömt bort den efter hela denhär helgen. Men det bli nog skitbra, har ju snackat lite med Malin innan och jag har bra referenser och även Vicky kan backa mig där haha!
Ska även åka till lite olika affärer med mami idag och fixa en massa hemma, ska även fixa lite i mitt rum ... igen.
 
Love y'all så vi hörs hörrni!
Puss på er,
Ciao♥
 
bild från festen hos Mandish förrförra helgen.. ( den 13-14 feb )
 
 Paradise and war zone

God förmiddag folket!
 
Vaknade upp vid halv 9 imorse av en sjukt skev dröm, inte den bästa jag haft men inte riktigt den värsta heller.
Somsagt så börjar jag 14 idag och kör kväll vilket känns helt okej, sen är det bara imorgon, om jag inte kan få jobba en dag i helgen, så är jag ledig från praktiken på onsdag.. Det är ju friluftsdag då och med ett beslut utav rektorn måste 6 personer, inklusive jag, från vår klass vara med på den.
 
Har precis fixat lite saker som gör att man får några av de där "vuxenpoängen" som alla tjatar om.. Haha
Får se hur resten av veckan kommer att se ut, har iaf fredagskvällen planerad för en dejt :)
 
Hörs nån annan dag hörrni!
Puss på er,
Ciao♥
 A wild week and now finally legal!!

Ojsan, hej folket!
Har inte haft mycket tid att spendera online. Det har varit jättekörigt med tisdagsmötena, slottskvällen där förra veckan och igår var det ju min 18årsdag!!
 
Det blev en helt underbar dag igår faktiskt!
Vi gick på Årets Kock finalen som var en av de roligaste sakerna jag har gjort på länge. Jimmi vann ju, lite tråkigt då jag hejade på David .. men kanske nästa gång, man får ju hålla hoppet uppe.
Efter finalen, när man fått se lite ögongodis (H. K. H. Carl Philip) och lite hälsningar till chef du chef så åkte jag till Stadion och mötte Elin!
 
Var lite med henne i hennes nya place och efter det åkte vi till Skanstull där vi mötte upp Cornelia, Inez, Hanna, Daniel, Ella, Victor och dendär killen vars namn jag glömt... Vi drog oss till Hellströms som hade en liten rockkväll, men det gjorde inte så mycket!
Jag hade så sjukt kul och det var en av de bästa födelsedagarna jag någonsin haft! Kom hem runt 2 tror jag och upp kom jag ju imorse..
 
Denhär dagen har varit jätteseg och jag är helt slut. Är verkligen jättetrött, men det får jag ta in inatt för imorgon är det party igen!
Amandas inflyttningsfest är på lördag, så det är all in!
Inte mycket planerat inför nästa vecka, förutom en liten dejt på fredagen. :)
 
Har även börjat servera nu, vilket inte är mitt forte men jag får gå igenom det. Man kan inte göra så mycket annat än att le samtidigt. På måndag börjar jag 14 och kör kväll, känns bra!
 
Vi får väl höras någon annan dag!
Puss på er,
Ciao♥
 
bild ifrån igår
 
 
outfiten på nyår
 
 
 
 
 Ett sent hej

Ja, det blir ett väldigt litet inlägg nu såhär på kvällskvisten (natten)..
Har jobbet lång idag och är helt jävla slut, det var ju slottkväll! Så härligt, men just nu dör jag av grov smärta i ryggen och fötterna.. Har tagit en morfintablett som jag hoppas ska hjälpa, kanske kan få sova inatt också? Har sovit så sjukt dåligt de senaste dagarna..

Ska väl berätta imorgon, eller senare idag, om vad som har hänt den senaste tiden? Ska försöka få lite shut-eye nu då, well lets hope for the best..

Hörs snart folket!
Puss på er,
Ciao!❤️