A wild week and now finally legal!!

Ojsan, hej folket!
Har inte haft mycket tid att spendera online. Det har varit jättekörigt med tisdagsmötena, slottskvällen där förra veckan och igår var det ju min 18årsdag!!
 
Det blev en helt underbar dag igår faktiskt!
Vi gick på Årets Kock finalen som var en av de roligaste sakerna jag har gjort på länge. Jimmi vann ju, lite tråkigt då jag hejade på David .. men kanske nästa gång, man får ju hålla hoppet uppe.
Efter finalen, när man fått se lite ögongodis (H. K. H. Carl Philip) och lite hälsningar till chef du chef så åkte jag till Stadion och mötte Elin!
 
Var lite med henne i hennes nya place och efter det åkte vi till Skanstull där vi mötte upp Cornelia, Inez, Hanna, Daniel, Ella, Victor och dendär killen vars namn jag glömt... Vi drog oss till Hellströms som hade en liten rockkväll, men det gjorde inte så mycket!
Jag hade så sjukt kul och det var en av de bästa födelsedagarna jag någonsin haft! Kom hem runt 2 tror jag och upp kom jag ju imorse..
 
Denhär dagen har varit jätteseg och jag är helt slut. Är verkligen jättetrött, men det får jag ta in inatt för imorgon är det party igen!
Amandas inflyttningsfest är på lördag, så det är all in!
Inte mycket planerat inför nästa vecka, förutom en liten dejt på fredagen. :)
 
Har även börjat servera nu, vilket inte är mitt forte men jag får gå igenom det. Man kan inte göra så mycket annat än att le samtidigt. På måndag börjar jag 14 och kör kväll, känns bra!
 
Vi får väl höras någon annan dag!
Puss på er,
Ciao♥
 
bild ifrån igår
 
 
outfiten på nyår
 
 
 
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters