Capable of anything

Hay folket! It's been a while, but I'm kind of back!
 
Vad är det som har hänt de senaste dagarna och så då?
I onsdags var det Grammisgalan, och det betydde ju även att alla kända människor kom till oss på Operan för sin efterfest precis som året innan! Var mindre än 1 meter ifrån bl.a. Lorentz, Madi Banja, Molly Sandén, Danny Saucedo, Silvana Imam och Sean Banan .. Var så sjukt jädra mycket folk bara på OT (operaterassen), men hela huset var fullt. Det var ca 1600 personer hos oss där på kvällen!
Kom ifrån operan ca 01.20 och hann precis med nattbussen så jag slapp vänta alldeles för länge!
 
I fredags var det tjejdag/kväll med Towiz!! Efter en grundsmakslektion i hemgjorda tacos där vi gjorde tortillas, salsa verde, guacamole, egen tacokrydda, syrad rödlök och friterad dubbelpanerad kyckling! Fy vad gott det var, I do remember being stuffed!
Hade kvartssamtal med Dan efter mentorstiden och sedan åkte jag, Towe och Nillis hem till Towe. Runt 16 tiden drog vi ner till simhallen där vi simmade lite, jag körde bara 9-10 längder .. men det räckte fint just då.
Efter så drog vi till Miss Yan allihopa! Jag, Towe, Åsa, Nillis och Steve mötte Ida, Lena och Mats där och vi hade en sjukt rolig kväll! Charlie ville väl inte vara med ute, menmen.. It was still fun!
Drack några cider där och alla andra (utom Towe och Ida) drack öl!
 
I lördags var det crazy.. Jag, Towe, Åsa och Charlie åkte hem till Nillis med lite frukostgrejer och gjorde värsta frukosten där! Efter det åkte vi hem och softade lite, hade det mysigt som tusan! Fick skjuts till Liljeholmen sen av Charlie och Usov när de skulle köra hem Nillis. Så åkte hem, fixade mig sjukt jävla snabbt och packade ner lite saker och åkte till TC där jag blev upphämtad av Ino, Emelie, Arto och Leo! 
Hade en chillkrökskväll med alla de samt en massa fler folk. Fy tusan, ska inte dricka så mycket på ett tag..
 
 
Fick skjuts hem till P därifrån runt 3 på natten och spenderade kvällen där.. Åkte hem igår vid 19 tiden, tiden gick så jävla snabbt!
 
Idag skall jag på en arbetsintervju kl 14, hade smått glömt bort den efter hela denhär helgen. Men det bli nog skitbra, har ju snackat lite med Malin innan och jag har bra referenser och även Vicky kan backa mig där haha!
Ska även åka till lite olika affärer med mami idag och fixa en massa hemma, ska även fixa lite i mitt rum ... igen.
 
Love y'all så vi hörs hörrni!
Puss på er,
Ciao♥
 
bild från festen hos Mandish förrförra helgen.. ( den 13-14 feb )
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters