Happy New fortsättning!!

Hejsan folket!
God fortsättning på er, det var ett litet tag sedan.
Nytt år och nytt jag, preferably not, jag är nog samma jag men jag vill som sagt utvecklas och bli mer kunnig. Varför bli en ny jag när man kan bli ett bättre jag?  Dagarna glider lite in i varandra och jag har lite taskig tidsuppfattning, men jag vet till 100% att det är dags att dra sig tillbaka till Operan på måndag efter ett rätt så skönt lov och köra gärnet! (igen)
 
What've I been up to then?
På torsdagsförmiddagen träffade jag Elin och Nadia inne i stan och tog en liten champagnelunch nere i Kungshallarna! Sjukt mysigt och vi gick runt lite i affärer o så.. Åkte hemåt vid 3 tiden och började fixa mig inför middagen hos Inez med både "gammalt" och nytt folk.. Vi skippade förrätten och gick direkt till varmrätten som blev fläskfilé m. ugnspotatis samt bea och sallad, och till dessert åt vi chokladfudgetårta..
Vi var 9 personer och det var jävligt kul ändå! Vem har sagt att man behöver vara flera för att ha det roligt? ;)
En tjej som heter Hedda, hon går också i Berna som alla andra där förutom Sara, hade över sin kusin och hans två kompisar... Vi körde lite beer-pong efter middagen, vi kollade hockeymatchen och dansade som galningar!
 
Vid 12 var vi inne i Slussen och efter massa firande åkte vi hem till Cornelia där det blev som en fortsatt fest.
Var inte hemma förns väldigt sent, kommer inte ens ihåg vad klockan var.. Men det var efter 5 iaf..
 
För någon dag sen var jag på fest i Huddinge med Elin hemma hos Liv.. Det roligaste var ju att Wille hade varit där och sen så kom han tillbaka igen! Haha, gud jag ångrar lite grejer jag gjorde där. Men för det mesta hade jag det askul, mötte sköna människor och klickade rätt bra med de flesta! Även fast det blev ett .. lite tråkigt avslut .. så kom jag hem rätt så säkert ;) Var hemma vid 7, och däckade totalt i sängen!
 
 
Annars då?
Nej igår var jag på IKEA med mami och moster, köpte ny madrass till min säng så att den blir högre.. Orkar inte ha den utdragen, så kan nöja mig med att den är liten :)  Köpte även en klädesställning som var väl behövligt..
Så nu är mitt rum nästan klart.. Har möblerat om och även ställt ner den gröna soffan i källaren. Så nu är det bara svart och vitt, samt lila!
 
Inget mer att berätta om for now!
 
Love y'all
Hörs hörrni!
Puss på er,
Ciao♥
 
 
Micaela, Elin, Jag och Gloria på festen häromdan..