HAPPY PRIDE

Hejsan bloggen!!
Ni vet väl vad det är för undrbar vecka nu va? Jo men det är väl klart att det är PRIDE!!
 
Det invigdes ju då igår i Pride Park där jag hängde med en massa människor känns det som! Jag fick äntligen träffa Lola nu när hon kommit tillbaka från sitt år i USA..
Så jag träffade då Lola, Charlie, Elin, Anton, Tim, Bella och Robin bland annat och så lärde jag känna en massa nya människor.. Hade det sjukt kul igår!
Ska dra in till Park ikväll igen, och idag är det Schlagerkväll! Jag är riktigt taggad, vet dock inte vad jag ska ha på mig ikväll..
 
På senaste tiden har det varit en jädrans massa festande och klubbande! Dock har det ju varit ett par rikigt mysiga hemmakvällar, både ensam och med familj!
 
Har kollat på nått serieavsnitt och ska kolla på någon film nu, så ska jag fixa mig sen och åka in mot parken!
 
Hörs när vi hörs!
Puss på er,
Ciao♥
 
 
Jennifer, Lola, Charlie och jag igårkväll..
 The rest is unwritten

Hey bloggen!
Här sitter jag i min säng såhär på natten och skriver. Men jag råkade somna ett tag när jag kom hem i eftermiddags efter att ha varit borta hela helgen..
 
I fredags efter sista dagen på Sthlms-stads sommarjobbet så gick jag hem och packade inför hela helgen.. Hade planerat värsta tjejkvällen hos Towe som var jättemysig! Spenderade även lördagen med henne innan jag träffade P och massa andra människor hos deras vän som hade inflyttningsfest.. Den drogs ut till en efterfest där vi satt och spelade Cards Agains Humanity, och fyfan vad roligt vi hade det!
Sedan eftersom jag spenderade lördagsnatten (söndagsmorgonen?) hos honom så sov jag ju där såklart, och på söndag eftermiddag när vi vaknade vid 15.30-tiden så käkade vi lite frulle och grabbarna fortsatte att bygga på ett soffbord!
 
Senare på kvällen droppade en massa grabbar in och där satt vi och kollade på EM-finalen medans Axel och Affe skulle dricka en jävla massa jäger! Jag sov över där igår natt också, men jag har fan haft en helt underbar helg ändå.
Fick skjuts till stationen imorse av P och åkte direkt till Towiz där vi tog en liten brunchfika och bara tog det lugnt. Vi träffade Nillis ett tag i Liljeholmen och sen drog jag hem.
 
 
Så nu på kvällskvisten har jag kollat på Me Before You och tro inte att jag inte bölade en massa några gånger. Nää fy, det var en riktigt vacker film faktiskt. Även om jag blev mindfucked på Emilia Clarke i mina ögon är en stark kvinna efter Game of Thrones, men inte har samma karaktär i denna filmen. Men jag rekommenderar den starkt!
Vet inte vad jag ska hitta på nu inatt, har inte känsla utav trötthet alls.. Så jag kommer väl antagligen ligga vaken ett bra tag till.
 
 
Hörs när vi hörs hörrni!
Puss på er,
Ciao♥
 
 
Bild från Midsommarafton hos Amanda