Virvlar i ett vattenfall

Hejsan folket!
Har precis kommit hem efter en liten tur ute med Sarah och Aissa. Vi åkte lite moppe, ja väldigt originellt, käkade nötter och bara softade vid Lillholms..
 
Började sommarjobbet i måndags, och tror aldrig jag har gått runt så långt så länge under en dag utan att pausa. Det var fan värre än orienteringsrundan i 9an med alla borta utåt helvete, men det var nice! Så jag kommer vara expert på att plocka skräp, måla och fixa shit i orten efter dessa tre veckor! ;)
 
Hela förra veckan var verkligen en jobbvecka.. Jobbade ju på OK på tisdagen, men körde även där på lördag kväll efter mitt pass på Haymarket på morgonen. På tisdagskvällen efter jobbet så träffade jag Tilde, Sibo, Tobbe och en annan tjej i Rålis och chillade där ett tag med myspys osv. Och på onsdagen så låg jag och Tilde och solade typ hela dagen med massa fika och myspys :)
 
Idag har det varit en rätt nice dag, vi gick mer i grupp än uppdelade som igår. Hade askul med Andres när vi gick runt halva vårberg ^^  Jag har även fått en sjuk bränna från idag på axlarna, så är väldigt besviken faktiskt ... :( Men den är det bara att försöka jämna ut senare, när man har tid och så..
 
Vad jag vet planerat för resten av veckan är det ju jobb imorgon men är ledig på fredag.. Mamsen frågade om jag ville hänga med till Teddys landställe på Utö med dem och Tanja ska med dit tror jag, men jag är bjuden hem till Amanda där det är middag och lite mys för nära och kära :)
That's it for now..
 
Hörs när vi hör hörrni!
Puss på er,
Ciao♥
 
Bild från skolavslutningen♥
 Mitt Team

Whaddup peeps?
Snaaart får jag äntligen ta sommarlov som alla andra gymnasieelever i Stockholm.. Min skola måste vara den sista som får lov, och alla andra som slutat tidigare börjar t.o.m. samma dag som oss eller senare. Har alltså kortast lov utav alla :) Sommaren kommer till stor del bestå utav jobb, jobb och åter jobb! Sen kan jag nog klämma in lite nöje där också ;)
 
På senaste tiden har väl livet rullat på rätt så bra!
Skoluppgifterna till Anders och Jarmo blev fan jävligt bra och det ser ut som att jag kommer få ganska så bra betyg i de kurserna också!
Har chillat en massa med Towizen och Ebzor, även varit mycket med Tilde, Alice och jakanfolket ;)
 
Har även jobbat som tusan, så blir alldeles matt i hatten! Imorgon är det då skolavslutning, och efter det så blir det Back to Business på OK med jobb i festvåningen!
 
Igårkväll spenderade jag min tid hos P, vi käkade lite middag och kollade på Polen - Nord Irland matchen och även Tyskland - Ukraina! Men vi däckade där någonstans i mitten utav andra halvlek på T-U matchen!
Fick skjuts till Spånga station i morse där jag sedan tog mig mot skolan för att tömma mitt skåp och är äntligen hemma nu!
 
Lite frulle står på listan nu med senaste GoT avsnittet i väntan på kvällens, har kollat så mycket på Biggest Loser nu så har hamnat bakom på alla andra serier!
 
Dunno what more to tell y'all peeps!
Hörs när vi hörs,
Puss på er!
Ciao♥
 
 Får bjuda på en gammal bild ur arkivet då importeringen av instatbilder är kaput!