Mitt Team

Whaddup peeps?
Snaaart får jag äntligen ta sommarlov som alla andra gymnasieelever i Stockholm.. Min skola måste vara den sista som får lov, och alla andra som slutat tidigare börjar t.o.m. samma dag som oss eller senare. Har alltså kortast lov utav alla :) Sommaren kommer till stor del bestå utav jobb, jobb och åter jobb! Sen kan jag nog klämma in lite nöje där också ;)
 
På senaste tiden har väl livet rullat på rätt så bra!
Skoluppgifterna till Anders och Jarmo blev fan jävligt bra och det ser ut som att jag kommer få ganska så bra betyg i de kurserna också!
Har chillat en massa med Towizen och Ebzor, även varit mycket med Tilde, Alice och jakanfolket ;)
 
Har även jobbat som tusan, så blir alldeles matt i hatten! Imorgon är det då skolavslutning, och efter det så blir det Back to Business på OK med jobb i festvåningen!
 
Igårkväll spenderade jag min tid hos P, vi käkade lite middag och kollade på Polen - Nord Irland matchen och även Tyskland - Ukraina! Men vi däckade där någonstans i mitten utav andra halvlek på T-U matchen!
Fick skjuts till Spånga station i morse där jag sedan tog mig mot skolan för att tömma mitt skåp och är äntligen hemma nu!
 
Lite frulle står på listan nu med senaste GoT avsnittet i väntan på kvällens, har kollat så mycket på Biggest Loser nu så har hamnat bakom på alla andra serier!
 
Dunno what more to tell y'all peeps!
Hörs när vi hörs,
Puss på er!
Ciao♥
 
 Får bjuda på en gammal bild ur arkivet då importeringen av instatbilder är kaput!
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters