Personal low

Hey folket, den senaste veckan har varit för kaos..
Mår inte så bra alls just nu, är ganska deppig och är grovt rädd i min egen lägenhet och i mitt bostadsområde. Skolan känns ju inte direkt så trygg heller när det är en massa inbrott och stölder överallt.
 
Hörs när vi hörs älsklingar!
Puss på er,
Ciao♥
At the moment bild
 
 Betcha wanna taste it

What's up all my beautiful people?
Denna veckan har varit galen, med mycket fest, lite jobb och väldigt lite sömn..
Arbetsintervjun hos Malin gick skitbra, skrev på papprena och blev skickad ner till Mathias nere vid Stureplan och hade en intervju där också! Bestämde då en provjobbsdag på torsdagen, som tydligen gick jävligt bra då jag fick erbjudande om att ta hela lunchen själv på fredagen!
 
I tisdags var det möte, som vanligt, nere i jakan! Efter lite extraaktiviteter och lite mys i slutet med fika, så åkte jag hem till Towiz och sov sedan där.
På onsdagen så städade hon och jag hela deras källare, med tvättstugan och badrummet. Det gick på typ 3½ timma, men 500:- var fick vi! Så det känns bra :)
Åkte hem ett tag sen och fixade mig till kvällen då jag var på VIP-listan på Göta med Inez, Alva, Cornelia och Hanna tack vare finaste Daniel♥
Så vi möttes vid 9 på Hellströms och förade där, sen gick vi till Neverland ett tag innan vi gick till Göta. Mange Makers hade tydligen ett uppträdande då, men vi drog därifrån runt 1 och gick tillbaka till Hellis där någon lirare bjöd hela vårat gäng, då med Anton, Ella, Daniel och Tobbe, på skumpa för 300:- flaskan..
 
Efter det tog hela gänget, med denhär grabben och hans polare, Uber till Solidaritet där vi var tills klockan var nästan 5. Jag tog nattbussen hem från Kungsan och var hemma runt 6 / 6.30 och sov i några få timmar tills jag skulle till Ostra och jobba, som jag skrev tidigare :)
 
Lillan kom hem till oss i onsdags, så hade inte så mycket kvalitetstid med henne under de dagarna. Men i fredagskväll var hon, jag och mami på bio i Heron där vi även åt lite middag.. Tipsar verkligen Zootropolis, en riktigt bra film, både för stora och små! Sen var det bara mys framför tvn med Fångarna på Fortet och lite mer filmer.
 
Igår kom stolta pappan och hans tjej och "mamsegosen" hit, dvs min storebror som då blir pappa i Augusti!
Fick en jävligt behövlig massage av honom, då jag har fuckat min kropp och har inflammation i nästan alla muskelfästen i ryggen samt många fina muskel- och nervknutar.. Så vi fikade lite, tog fram lite söta barnkläder till det fina paret och pratade lägenhetssnack.
 
Senare på kvällen fick jag en sen invite till en fest på Värmdö av Mandish, så fixade mig snabbt som vinden och mötte henne, Jemina, Elias och Christina i Slussen där vi tog bussen mot Djurö!
Missade sista bussen hem som gick runt halv 3, så fick vänta på första nattbussen som gick kl 5. Så imorse gick jag och la mig i min himmelska säng kl. 6.40 och sov tills typ 15 ... Hahha!
Så skönt.
 
Har varit ute med Moa nu på kvällskvisten, så ska äta lite nudlar nu och kolla på SYTYCD för att sedan sova och gå upp tidigt för att köra ett morgonpass med Martina imorgon!
 
Vi hörs någon annan dag, när jag har tid....
Älskar er massor!
Puss på er,
Ciao♥