Alt du gjør stiller meg i transe

Hey bloggen!
Jag har sovit så jävla bra inatt, jag är faktiskt ganska amazed av denhär sängen!
 
Min gamla säng gick sönder nu förra veckan, så har verkligen sovit jättedåligt.. Så nu i 2-3 dagar har jag kollat efter nya sängar och jag hittade en i måndags eftermiddag! Så igårkväll när jag kom hem så fixade jag lite i rummet och har fixat den nya sängen och den är uuuuuuuuunderbar!
 
Hmm.. Vad har hänt annars då?
Jag lämnade in min uppgift till Anders på fronter i måndags också. Jag kände inte att jag kunde göra någonting mer på den, och några frågor hade vi inte fått någon information om av honom och man kunde inte heller hitta någonting på nätet om den. Så jag sket lite i den, jag gjorde mitt bästa oavsett..
Jag har pluggat ganska mycket på entreprenörskapen, har en bra bit kvar men har tills på fredag på mig att göra klart min powerpoint då min presentation ska hållas.
 
I torsdags förra veckan så var jag på Josephines studentskiva! Det var ju även Erik, Sam och Gibbys skiva också, men tänkte väl inte mycket på att jag skulle vara med dem då. Tänkte mest på att jag var där för Jossans skull, men lärde känna en massa grymma tjejer där och även Axel (Inez och Hannas kompis!!) var där! Han känner ju Sam. Var en riktigt nice skiva ändå! :))
 
I söndags var det Paintball igen, vilket var jävligt nice! Men pga att Nikita och Vlad inte kom så var vi tvugna att göra om lagen.. Hamnade i Alis lag med Mosa, Eva och hennes kille. Ino fick ju skjuts hem, trots att hon skulle ha varit domare, för att hon ramlade över en stor rot och slog i sitt huvud grovt. Efter allting så gick ändå matcherna rätt bra, trots lite kommunikationsproblem.
 
Ikväll kör jag servis på praktiken, det är därför jag fortfarande är hemma!
Kör till 00 eller 01, det beror lite på hur det ser ut. Ska även jobba på lördag kväll, känns helt okej.. Måste dock kolla upp lite med Johan och Emelie idag, för jag har inte fått min lön för i april??
 
Idag har jag bara kollat ikapp lite serier och plockat ur diskmaskinen, samt pluggat på entreprenörskapen..
 
Vi hörs när vi hörs igen!
Puss på er,
Ciao♥
 
Bild tagen hemma innan jag drog till skivan!ø
 
 New Levels

Hej folket!
Denhär helgen har varit lite upp och ned..
 
Skolan har ju gått sådär, vilket som tidigare sagt har gjort mig riktigt arg. Oavsett måste jag få tag i SYVen så snabbt som möjligt. Hon är ju typ aldrig där eller alltid upptagen, så funderar på om man ska ta och slänga iväg ett mejl istället? Känner mig grovt stressad med Anders jävla uppgift som ska vara klar senast nästa vecka? och sedan entreprenörskapen som måste vara klar på fredag!
 
I fredags var det en väldigt kaosig dag, som tur var löstes det mesta rätt så bra..
Igår var jag hos P och fick honom att äntligen ta tag i sitt vardagsrum! Så vi byggde lite IKEA-möbler igår och på kvällen så var det en liten Eurovision / bygga hemsidakväll med Adam, Affe och Axel!
 
Fick skjuts till BP av P och hans bror för att sedan åka hem, vilket är skönt då man sparar in flera minuter på att slippa åka buss åt ena eller andra hållet!
Ska försöka ta det lugnt ikväll och kanske plugga lite. Imorgon är det ju dags att åka tillbaka till lilla Operakällaren för ytterligare en ny dag!
 
Hörs när vi hörs!
Puss på er,
Ciao♥
 
 
Bild tagen i fredags
 
 So pissed off I can't even

This week has been totally fucked..
 
I måndags var det dags för prepp inför tisdags och onsdagsservicen i Kajutan! Det gick rätt så bra och så, men jag är så förbannat arg på några få människor just nu i dagsläget, så känner att jag inte vill skriva mer om skolan i detta inlägg...
 
I måndags kväll var jag på Aishas studentskiva! Hon hade sin skiva på Caféet vilket kändes lite skevt då man är där ofta på praktik och ibland även jobbar där.
Men jag träffade Amin innan och vi tog någon drink inne på Bara Enkelt och efter det drog vi till skivan! Där var ju även Linnéa, den underbara rödhåringen från Solidaritet på något lov för inte så länge sen! Jag hade skitkul iallafall och var hemma runt halv 3, 3 tiden på tisdagsmorgonen.
I tisdags var jag och hjälpte Ali litegrann, vilket gjorde att jag fick två gratismatcher till Paintballen. Jävligt soft så funderar på om jag ska anmäla mig till nästa match, den 22a maj.
 
Igår efter skolan så åkte jag hem med Towe till henne och vi hade städmaraton! Vi tvättade alla fönster i huset, förutom nere i källaren och Charlies rum. Sedan åkte jag, Towe, Åsa och deras gäst Ian till Daisys och åt lite middag! Träffade Ebzor snabbt med Towe innan jag åkte hem..
 
Idag har varit en så flummig dag.
På idrotten var vi inne på Sats i Slakthusområdet där vi fick köra fritt och smått motivera lite varför vi gjorde vissa övningar osv. Hade rätt så kul ändå och det känns ändå redan litegrann i kroppen att man jobbade på bra.
Känns skönt att känna sig lite "fresh".
 
Ska försöka plugga lite mer nu ikväll, det är ju mindre än en månad kvar i skolan och jag är som sagt så förbannad på folk så jag ska bara..
Bränna ut mig totalt nu för att det ska bli någorlunda bra.
 
Det känns så underbart att man ska behöva bränna ut sig själv för att få bra betyg i skolan som inte kommer att betyda ett piss senare i livet. Jag har då inga planer på att plugga vidare, inte i nuläget iaf, och jag antar väl att jag kommer jobba inom detta yrket ett bra tag ändå.
 
Men vi hörs när vi hörs babes!
Puss på er,
Ciao♥
 
 Past Two Weeks

Hej bloggen!
Det har hänt så mycket de senaste veckorna. Praktiken har rullat på som vanligt och skolan plågar mig som vanligt.
Men har bl.a. varit på en dagskryssning, 21-årsfest, en av 2 studentskivor, chillkrökgrillning på Värmdö och åkt båt ute på Towes landställe!
 
Idag har varit en sjukt rolig dag!
Lirade Painball med Ali, Aiya, Ben, Erik, Malcom, Mosa, Elina, Niko och Vlad idag! Fyfan vad kul jag hade, blev träffad två gånger rätt i facet och en gång mitt på överarmen, samt rätt på fotledskulan när jag var i Basen. Ja, de fick straff för det.. 
 
Är sjukt trött och däckade när vi skulle fixa i slutet.
Var hemma runt 19-tiden och har kollat på The Catch och ska typ hoppa in i duschen för att vara redo inför imorgon!
 
Vad händer imorgon då?
Jo, det är skola hela denna veckan! Hela klassen ska vara inne i Kajutan och göra lunchservice.. Vi får se hur det går, är lite nojig men det borde ju gå bra. Hoppas jag.
Har även Aishas Studentskiva på Caféet imorgon, känns lite skevt att !vara där när man både jobbar och praktiserar på Operan. Har fortfarande inte kommit på vad jag ska klä ut mig som, men jag kommer väl förhoppningsvis på någonting under dagen!
 
Ska hoppa in i duschen nu och typ dricka bubbelvatten..
Hörs när vi hörs igen!
Puss på er,
Ciao!♥