Alt du gjør stiller meg i transe

Hey bloggen!
Jag har sovit så jävla bra inatt, jag är faktiskt ganska amazed av denhär sängen!
 
Min gamla säng gick sönder nu förra veckan, så har verkligen sovit jättedåligt.. Så nu i 2-3 dagar har jag kollat efter nya sängar och jag hittade en i måndags eftermiddag! Så igårkväll när jag kom hem så fixade jag lite i rummet och har fixat den nya sängen och den är uuuuuuuuunderbar!
 
Hmm.. Vad har hänt annars då?
Jag lämnade in min uppgift till Anders på fronter i måndags också. Jag kände inte att jag kunde göra någonting mer på den, och några frågor hade vi inte fått någon information om av honom och man kunde inte heller hitta någonting på nätet om den. Så jag sket lite i den, jag gjorde mitt bästa oavsett..
Jag har pluggat ganska mycket på entreprenörskapen, har en bra bit kvar men har tills på fredag på mig att göra klart min powerpoint då min presentation ska hållas.
 
I torsdags förra veckan så var jag på Josephines studentskiva! Det var ju även Erik, Sam och Gibbys skiva också, men tänkte väl inte mycket på att jag skulle vara med dem då. Tänkte mest på att jag var där för Jossans skull, men lärde känna en massa grymma tjejer där och även Axel (Inez och Hannas kompis!!) var där! Han känner ju Sam. Var en riktigt nice skiva ändå! :))
 
I söndags var det Paintball igen, vilket var jävligt nice! Men pga att Nikita och Vlad inte kom så var vi tvugna att göra om lagen.. Hamnade i Alis lag med Mosa, Eva och hennes kille. Ino fick ju skjuts hem, trots att hon skulle ha varit domare, för att hon ramlade över en stor rot och slog i sitt huvud grovt. Efter allting så gick ändå matcherna rätt bra, trots lite kommunikationsproblem.
 
Ikväll kör jag servis på praktiken, det är därför jag fortfarande är hemma!
Kör till 00 eller 01, det beror lite på hur det ser ut. Ska även jobba på lördag kväll, känns helt okej.. Måste dock kolla upp lite med Johan och Emelie idag, för jag har inte fått min lön för i april??
 
Idag har jag bara kollat ikapp lite serier och plockat ur diskmaskinen, samt pluggat på entreprenörskapen..
 
Vi hörs när vi hörs igen!
Puss på er,
Ciao♥
 
Bild tagen hemma innan jag drog till skivan!ø
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters