Blivit av med oskulden??

Hej finaste bloggen!
Det var ett tag sedan, det har väl gått en 2 veckor sedan jag skrev sist?  Men det har ändå hänt så mycket och jag har väl inte riktigt haft tid att skriva egentligen..
 
Helgen den 19e-21a Augusti var helt sjuk! Jag hade skitkul på lägret, alla uppskattade verkligen maten och det var helt sjuka uppgifter lagen fick utföra.. Förutom några standardiserade, men det var kul!
Det skönaste var att Teddy hämtade upp mig nära huset där vi var ute i skogen, så att jag var hemma i resonabel tid. Jag var hemma runt 21 tiden, och hade nog varit hemma minst 2 timmar senare om jag behövt åka hem kommunalt.
 
Första veckan på AG var helt sjuk! Jag älskar denna restaurang och folket som jobbar där är helt underbara! De har en riktigt härlig jargong som är annorlunda, precis som jag ;)
Känner mig som handen i handsken där, och det spelar ingen roll om jag kör Lunchpasset eller Kvällspasset, jag lär mig ändå nya saker varje dag? Och ibland när vi har lite småsmakning av olika köttbitar, alltså man typ kommer i byxan!!
Tänk dig att stå och jobba typ kl. 9 på morgonen och sedan få smaka på en fet jävla, helt underbart god, köttbit som är nygrillad / nystekt?? 
 
Nej men som jag tror ni förstår så trivs jag verkligen där, och förutom att det är underbar personal är det ganska mysig lokal. Det är inte jättestort på AG, men det är i mina ögon en väldigt mysig och härlig restaurang och jag ska absolut dra dit och käka.. Men i sådana fall blir det efter min praktikperiod, jag tycker att det känns bäst så.
 
 
Efter praktiken på Torsdagen, den 25e, hjälpte jag och mami nageltjejerna att rodda deras grejer inför Inkbash som öppnade sina dörrar på fredagen! Sedan hade mamma bakat en massa dagarna innan till de som arbetat på Inkbash, så jag mötte mamma efter praktiken på mässan och hjälpte henne att bära in alla bakverk osv..  Jag gick runt lite med Tanja också som tyckte att det var riktigt kul att se folk som tatuerade sig och ville prata lite om sådant..
Det slutade i stort sett med att efter rundvandringen med min sötnos att jag drog iväg och piercade mig! Det gjorde riktigt jävla ont i ca 20 minuter då bilresan var hemsk, men efter det var det bara lite muskeldragningar.. Är dock riktigt nöjd!  Sedan drog jag även ut på kvällen och klubbade med Tilde, Tilly, Sabina och lite annat folk!
 
 
På lördagen blev jag av med min oskuld!! 
Nej men skämt å sido, jag gjorde min första tatuering på min moders födelsedag! Den är inte riktigt klar än, och på det som är gjort nu ska det fortfarande skuggas mer och fixa upp lite linjer.. Är dock riktigt chockad över att jag pallade sitta, eller tja ligga, i 4 timmar!
Är såklart riktigt nöjd just nu ändå, jag älskar den och den är verkligen inte så jättelik den inspirationella tatueringen, men den har absolut några inslag utav den!
 
 
Ska göra lite middag nu och ta det lugnt, var ute på några krogar med Towe, Tilde, Ebzor, Max, Samme och några andra som grabbarna och Towe kände, i fredags.. Så igår hade jag en mysig hemmakväll alldeles ensam och jag tror att det var den bästa idén jag haft på länge..
 
 
Hörs när vi hörs igen!
Puss på er,
Ciao♥
 
Min baby som är på god väg, älskar henne♥