April Days Drifting Away

Hej alla babes!
Nu har det gått snart en månad sedan jag skrev senast, men tror jag bara proppar in en massa info från skolan i hjärnan så att jag snart tuppar av! Som ni vet är det redan väldigt mycket saker att göra vilket gör att kugghjulen i verkstaden går för fulla muggar..
Förra veckan var det påsklov och detta utnyttjades absolut till fullo! Jag spenderade verkligen en massa tid med vänner, samt nära och kära och jag lärde även känna några nya människor vilket var väldigt kul. Jag har verkligen försökt att ta hand om mig själv och verkligen ha kul, släppa loss och bara leva i nuet. Det känns som om att jag har klarat det och fick ta en liten paus..
 
Annars har jag verkligen pluggat till tusen de senaste veckorna, och jag har gjort klart min historiauppgift som jag har redovisning på imorgon. Sedan har jag äntligen kommit igång med uppsatsen, och har även skrivit 1 & 1/2 sida nu med ganska bra information.. Dock så vet jag ej vad mer jag kan få in i uppsatsen då jag inte har så klara riktlinjer vad det är jag ska ta upp i den.
 
Det sköna är ju att det bara är skola tisdag till fredag denna vecka, och på fredag efter skolan så är det den efterlängtade kryssningen med Towe, Linda och Felicia! Känns riktigt bra, och sen så får vi se vad man hittar på och vad som händer på lördagskvällen när vi kommer hem igen..
 
Ligger och håller på och somna, har gjort det ett bra tag nu..
Så vi hörs när vi hörs mannar!
Puss på er,
Ciao!♥