This Past Month Has Been Crazy

Hola Chicos!
 
Jag vet att det är en månad sedan jag skrev sist, men man har så otroligt lite fritid här jämfört med hemma i Sverige.. Jag jobbar tisdagar till lördagar, så min helg är söndag-måndag vilket är ganska sjukt.. Men det är väl typ så det fungerar då i princip allt är stängt då förutom vissa ställen som har öppet på söndagsförmiddagarna.
 
Detta får ju mig att känna mig 24h efter svensk tid trots att vi fortfarande är i samma tidszon.
Senaste tiden har det varit mycket jobb men har gjort lite nytta ändå! Har tvättat ett par gånger, och har haft någon utekväll! Var sjukt kul, men jag tror inte jag varit så full förut. Inte kul alls.
När kvällen avslutades hade jag nog tagit över 12 shots, fireball, absinth-tabascoshot, vodka, ett par öl, några glas vin och kanske nån GT.  Men jag överlevde såklart, annars hade jag ju inte suttit här.
 
Min 19-årsdag var ganska trevlig! Jag jobbade ju då det var en lördag, men hann ta ett glas vin hos Felicia på La Chula innan vi drog ut till två utav våra "favoritställen". Sedan hamnade vi på La Chula igen då de hade premiär för ett nytt koncept.. Väldigt trevligt och pratade med många nya människor! Kvällen avslutades med att vi skulle köpa kebab och någon kille som försökte flirta med Felicia frågade om hon visste vem Chris Brown var ...??
 
 
I helgen har jag tagit det lugnt, var på Rio igen i måndags för att kolla runt litegranna och köpte några småsaker som var nödvändigt samt att jag köpte lite nytt smink då mitt börjat ta slut. Så är lite kuttmutt då min lön är helt slut, just för att jag fått lägga ut en massa mer pengar än vad jag fått av skolan p.g.a. att man måste köpa en massa vatten i affären för att ens kunna göra mycket utav maten man köper i affären också.. Så är väl lite småirriterad utöver det.
 
Annars leker livet på och 5 Gustos har nu ett nytt internskämt tack vare mig! ;)  Blev idag inbjuden på middag hos Palmira på måndag vilket känns väldigt mysigt! De frågade om jag ville ta med Felicia, såklart ifall hon ville följa med, så hon följer också med till Palmi på måndag!
Vill inte spoila allt för mycket av allt som kommer nu de sista veckorna ... Så ni får helt enkelt vänta och se vad det är som händer här, på en annan plats än Stockholm! :D
 
Hörs nästa gång hörrni!
Puss på er,
Ciao!♥
 
oh, förövrigt spontanblekte jag mitt hår litegrann också!