CURRENTLY : Valladolid, España

Hejsan mina fina underbara läsare!
 
Nu har jag suttit här i España i lite över 1 vecka och det känns väldigt overkligt! Har hittat på lite småspännande saker under tiden.
 
På måndagen, den 16e var jag och Felicia ute på lite äventyr.. På morgonen blev det lite minirundtur i Valladolid med Angel, och vi fixade lite inför våra fina kockrockar! Sedan så hamnade vi på radion, Angel skulle snacka på radion med några andra män och så drog radiokillen in oss också.. Lite smått pinsamt, men ganska coolt oavsett!
 
Vi drog senare till Rio Shopping gallerian och han fynda litegranna på bl.a. Primark och Douglas.. Köpte lite smink, en ny bh, en borste (då jag tappade min i Felicias bil) en grej till mina saker hemma senare och såklart drog vi till IKEA och köpte lite smått och gott därifrån! Ja, vi köpte bara lite från the food-market där. Dock inte köttbullar, de var ju skitdyra??
 
 
Första veckan var jag på Suite 22 (Suite Vientidos) och har faktiskt aldrig haft så roligt på en vecka tror jag! Jag trivdes verkligen med Chuchi, Alvar och Emilio och senare under veckan kom ju några till personer som var helt underbara! Under veckodagarna var det inte så jättekörigt, men under helgen var det helt galet!
Tyvärr så gick jag och blev sjuk under helgen, och på MADRID FUSION i måndags mådde jag skit rent ut sagt. Men träffade en kock som har typ 9 stjärnor i Guide Michelin och han måste vara en av de trevligaste kockarna jag någonsin träffat! Martín Berasategui är hans namn och hans motto är Garrote!
 
Igår var vi på sjukhuset och jag har fått en väldigt strikt diet utav doktorn samt att jag går på paracetamol, antispymedel, hostmedicin och antibiotika.. Känns ju jättekul, eller inte. Så tyvärr har jag missat 2 dagar på 5 Gustos (Cinco Gustos) imen jag känner att jag hellre kommer dit och är 100% och inte komma dit när jag tycker det är jobbigt att gå 3m till toaletten och mår illa osv.
 
 
Ska alldeles straxt gå och lägga mig, imorgon blir det lite mer spanskalektioner på La Casa del Español med Miriyam.
 
Saknar er massor i Swedenland!!
Hörs när vi hörs nästa gång finisar!
Puss på er,
Ciao♥
 
1st pic; Me & Felicia on the plane from Berlin 
 
 
 New Year, New Opportunities

Gott nytt år folket!
Välkomna till ett nytt år, säger jag 5 dagar för sent, och många nya tillfällen för trial and error, including some success! Allt just nu känns ganska nytt och spännanade, flytten har gått bra och nu är det dags för mig att börja packa ned igen, dock är det lite småsaker i resväskan ..
 
Om 10 dagar sitter jag på ett plan från Swedenland kl 6 på morgonen!
 
Om jag ska vara ärlig är jag faktiskt ganska nervös även fast jag är taggad. Detta är ju någonting helt nytt, jag kommer verkligen att få stå på egna ben .. och allt detta i ett annat land med andra seder och kulturer.. Fjärilarna i magen sprudlar och jag vet att jag inte kommer kunna ringa någon och ba "Hej, ska vi ses o ta en fika?" ganska rätt in på.
 
Kommer sakna den lilla familjen jag har och alla mina vänner, familj är ju dock inte bara blodsband heller, så många vänner är ju i min familj också :)
Alla betyder så sjukt mycket för mig och det kommer bli främmande att inte ha dem bakom min rygg där borta.
Jag brukar ganska ofta bildsöka på Valladolid och drömma bort mig litegrann, det är så sjukt fina byggnader som finns där och jag är alldeles spänd!
 
 
Senaste dagarna har vi packat upp en massa och i förrigår gick jag ut och tog några öl (och ja, jag tog en drink också..) med Tilde och Towe.. Igår var jag med Alice, Miriam och två andra gäris och softade lite.
Ska bara vara hemma ikväll och så får vi se hur helgen ser ut, kanske träffar Towe för en sista utgång med lite folk och träffar lite andra fina personer..
 
Men nu ska vi äta middag och jag njuter redan..
Stuvade mackaroner och köttbullar .. Yes, kockar äter billig mat också, mm jag älskar Billyspizza♥
 
 
Vi hörs när vi hörs folket!
Puss på er,
Ciao