CURRENTLY : Valladolid, España

Hejsan mina fina underbara läsare!
 
Nu har jag suttit här i España i lite över 1 vecka och det känns väldigt overkligt! Har hittat på lite småspännande saker under tiden.
 
På måndagen, den 16e var jag och Felicia ute på lite äventyr.. På morgonen blev det lite minirundtur i Valladolid med Angel, och vi fixade lite inför våra fina kockrockar! Sedan så hamnade vi på radion, Angel skulle snacka på radion med några andra män och så drog radiokillen in oss också.. Lite smått pinsamt, men ganska coolt oavsett!
 
Vi drog senare till Rio Shopping gallerian och han fynda litegranna på bl.a. Primark och Douglas.. Köpte lite smink, en ny bh, en borste (då jag tappade min i Felicias bil) en grej till mina saker hemma senare och såklart drog vi till IKEA och köpte lite smått och gott därifrån! Ja, vi köpte bara lite från the food-market där. Dock inte köttbullar, de var ju skitdyra??
 
 
Första veckan var jag på Suite 22 (Suite Vientidos) och har faktiskt aldrig haft så roligt på en vecka tror jag! Jag trivdes verkligen med Chuchi, Alvar och Emilio och senare under veckan kom ju några till personer som var helt underbara! Under veckodagarna var det inte så jättekörigt, men under helgen var det helt galet!
Tyvärr så gick jag och blev sjuk under helgen, och på MADRID FUSION i måndags mådde jag skit rent ut sagt. Men träffade en kock som har typ 9 stjärnor i Guide Michelin och han måste vara en av de trevligaste kockarna jag någonsin träffat! Martín Berasategui är hans namn och hans motto är Garrote!
 
Igår var vi på sjukhuset och jag har fått en väldigt strikt diet utav doktorn samt att jag går på paracetamol, antispymedel, hostmedicin och antibiotika.. Känns ju jättekul, eller inte. Så tyvärr har jag missat 2 dagar på 5 Gustos (Cinco Gustos) imen jag känner att jag hellre kommer dit och är 100% och inte komma dit när jag tycker det är jobbigt att gå 3m till toaletten och mår illa osv.
 
 
Ska alldeles straxt gå och lägga mig, imorgon blir det lite mer spanskalektioner på La Casa del Español med Miriyam.
 
Saknar er massor i Swedenland!!
Hörs när vi hörs nästa gång finisar!
Puss på er,
Ciao♥
 
1st pic; Me & Felicia on the plane from Berlin 
 
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters