New Year, New Opportunities

Gott nytt år folket!
Välkomna till ett nytt år, säger jag 5 dagar för sent, och många nya tillfällen för trial and error, including some success! Allt just nu känns ganska nytt och spännanade, flytten har gått bra och nu är det dags för mig att börja packa ned igen, dock är det lite småsaker i resväskan ..
 
Om 10 dagar sitter jag på ett plan från Swedenland kl 6 på morgonen!
 
Om jag ska vara ärlig är jag faktiskt ganska nervös även fast jag är taggad. Detta är ju någonting helt nytt, jag kommer verkligen att få stå på egna ben .. och allt detta i ett annat land med andra seder och kulturer.. Fjärilarna i magen sprudlar och jag vet att jag inte kommer kunna ringa någon och ba "Hej, ska vi ses o ta en fika?" ganska rätt in på.
 
Kommer sakna den lilla familjen jag har och alla mina vänner, familj är ju dock inte bara blodsband heller, så många vänner är ju i min familj också :)
Alla betyder så sjukt mycket för mig och det kommer bli främmande att inte ha dem bakom min rygg där borta.
Jag brukar ganska ofta bildsöka på Valladolid och drömma bort mig litegrann, det är så sjukt fina byggnader som finns där och jag är alldeles spänd!
 
 
Senaste dagarna har vi packat upp en massa och i förrigår gick jag ut och tog några öl (och ja, jag tog en drink också..) med Tilde och Towe.. Igår var jag med Alice, Miriam och två andra gäris och softade lite.
Ska bara vara hemma ikväll och så får vi se hur helgen ser ut, kanske träffar Towe för en sista utgång med lite folk och träffar lite andra fina personer..
 
Men nu ska vi äta middag och jag njuter redan..
Stuvade mackaroner och köttbullar .. Yes, kockar äter billig mat också, mm jag älskar Billyspizza♥
 
 
Vi hörs när vi hörs folket!
Puss på er,
Ciao
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters