In the Middle of Summer

Hej alla underbara människor där ute!
Hoppas att er sommar har varit grym so far, och att ni fått spendera den med nära och kära, samt underbara vänner!
 
Själv har jag jobbat en del, men har såklart lyckats få in en del nöje och bara fått ta det lugnt!
 
I början på denna månaden så var jag hos Felicia i Nyköping i typ 3-4 dagar, vilket var riktigt mysigt, skönt, härligt! Vart en del jordgubbsätande, samt även plockande, lite jacuzzibad på kvällskvistarna och någon promenad med hundarna! Jag fick även leka lite frisör, det slutade med att jag skulle klippa Felicias hår! Vi klippte nog en decimeter, vilket var rätt sjukt, det vart även ett ganska så bra resultat!
 
Annars efter de mysiga dagarna i Tystis, så har jag fått in en del jobbpass.. Hade även en riktigt bra utekväll med Bella som började i TC och tog oss runt på söder tills vi tillslut hamnade på Collo! Tyvärr så har jag börjat tröttna på den lilla klubben, men vad ska man göra? Någon gång ibland kanske jag kan dra dit, men känner att det finns flera ställen som fortfarande är ganska nice också! Men det beror väl på vilken sorts kväll man är ute efter..
 
Hade även en helg hemma hos Andrea med mys och lite chillkrök, ganska mysigt och det var mycket pastaätande den helgen! Samt en del bilåkande och en massa raggarmusik haha!
 
Förra helgen var ganska bra! Var ute med Brenda i Huddinge och det slutade med att vi hamnade på fest hos Oscar, så det vart en del rosé som åkte ner .. Men det är sommar, och ett par glas med iskall rosé är inte så hemskt ;) Annars har jag spenderat lite tid hemma och faktiskt bara tagit det lugnt, samt en och annan kväll borta i Jakan hos Ino och minifamiljen där!
 
Annars i övrigt har jag jobbat väldigt mycket, men ni vet vad man säger.. Cash is King ;)
 
Hörs när vi hörs!
Puss på er,
Ciaoo