Late June is here

Hej alla underbara människor!

 
Vi sitter nu i slutet på Juni månad och allt känns så sjukt overkligt.. Jag har haft så mycket att göra under denna månaden så det inte är sant!
Jag har försökt spendera så mycket tid med nära och kära, samt jobbat ganska mycket!
 
Och jag har tagit studenten!!
Helt sjukt att jag inte behöver sätta min fot i skolan något mer, om jag inte då känner förnatt plugga vidare någonting senare.. Men det är inte så jättetroligt den närmsta framtiden åtminstone.
 
 
People has come and gone in my life, men jag har inte känt mig mer älskad än vad jag gör nu! Något som är ganska filosofiskt är ju att personer kommer och går, och detta är ju vid rätt tidpunkter i livet. Det är inte något man alltid kan göra något åt, men för det mesta så har man fått de lärorna man bör ha fått och lärt sig det man bör ha gjort.
 
Annars förutom mina standardjobb så ska jag faktiskt jobba 1 vecka på dagis snart, dock i köket och inte med kidsen.. Men på ett sätt har du kontakt med kidsen också, men det kommer bli sjukt kul faktiskt!
Sen på söndag, den 2a Juli, så blir det av att fira min lillasyster som fyller år! Nej inte Tanja, utan min lilla Mini... Emelie fyller år och detta ska firas som tusan!
 
Något annat som är planerat är en resa till Nyköping den 8e, men vad som händer då får ni veta senare ;)
Är sjukt taggad för att bara ha kul och slappna av, softa galet!
 
 
Vet inte helt vad som händer idag, kanske möter Amanda och tar någon fika eller någonting liknande! Har saknat henne, har nog inte sett henne sen runt studenttiderna om inte lite senare.. Det är så mycket hullerombuller i min hjärna just nu, men det blir bra ändå!
 
 
Hörs när vi hörs!
Puss på er,
Ciao❤️