Last days of March

Hejsan svejsan folket!
 
Vi är i slutet på mars och skolan biter mig som en jävel i röven, det är så jävla mycket plugg och man känner sig helt sänkt över allting som sitter på axlarna..
Det positiva är väl att det bara är ca 2 månader kvar utav detta, men man blir bara så himla stressad hela tiden... Denna vecka är det ca 2-3 prov och jag sitter och pluggar stenhårt ang min stora uppsats i naturkunskap.
 
 Nu under kvällen hade jag väl planerat att plugga och verkligen komma igång ordentligt med uppsatsen, men det gick åt helvete. Jag känner mig inte så top notch och känner mig sjukt sänkt, lite från skolan men mycket mer privat. Denna veckan har inte riktigt varit min vecka och mitt humör och allt annat går som i en grov berg-och-dal bana, jag får sjuka dippar där jag mår skit och för några sekunder eller någon timma osv så har jag typ the time of my life, eller är helt rastlös och gör så sjuka saker.
 
Jag känner mig ganska tom just nu, funderar mycket över mina val jag har gjort och vilka val jag kommer att vara tvungen att göra senare.. Det känns inte bra alls, jag får lite ångest över sådant. Ibland vet man inte heller vem man ska prata med, och när man väl känner att man verkligen vill prata så är det ingen som lyssnar till fullo, eller så har man inte någon aning om vem man ska prata med heller..
Inte riktigt för att jag gillar att prata så jätteingående angående sådant, men näe.. Allting känns så oklart.
 
Klockan är snart typ 22 och jag ska nog försöka sova.. Jag har ett riktigt konstigt mode just nu och känner att jag bara behöver lite musik och en paus, så det ska jag ta.
 
Hörs när vi hörs hörrni!
Puss på er,
Ciao♥
 
Min nya tatuering precis efter att den tillverkats i 7h ♥_♥
 
 SHITTY MONTH

Hello folks!
Jag är ju nu tllbaka i Stockholm och det känns faktiskt riktigt bra, trots mina omständigheter.. Vart jättesjuk den sista veckan i Spanien, svimmade nästan på praktiken. I princip så ramlade jag ihop och hade jättesvårt att gå ett par dag efter och hade några andra besvär också.
 
Det sjuka är väl då, att när jag kommer hem till Sverige så får jag sjuka problem med min mage och mår skit och får väldigt smärtsamma attacker i magen. Jag har då fått någon sorts inflammation i min ena tarm, vilket ju känns riktigt kul. Eller inte riktigt va.
 
Så denna veckan, som faktiskt är min sportlovsvecka dårå, är nog den sämsta någonsin.
Jag har inte någon energi till någonting, och jag kan typ inte äta någonting så har inte haft den roligaste veckan.
Min läkare från akuten, efter läkarbyte, skiktröntgen, lite morfin, massa olika provtagningar och ett par smärtanfall, gav mig kuren "1msk resorb var 5e minut och alvedon vid smärta :) "
Jag tycker att det är lite komiskt då knappt morfinen de då tidigare givit mig knappt hade hjälpt!
 
 
Får i nuläget se om jag ens kommer kunna klara av att gå till skolan på måndag morgon, eller om mina besvär fortfarande är väldigt problematiska..
 
 
Hörs när vi hörs
Puss på er,
Ciao
 
 
Plaza de Zorrilla