Five Old Pics

 
 
 
 
 
 
 
 Lazy Sundays

Hey babes!
 
Ligger och softar i sängen medans jag lyssnar på gamla 90-tals och tidiga 2000-tals låtar.. Sjukt mysigt, men det är väl så man får igång sig angående gymnasiearbetet.
Det är det viktigaste som står på listan nästa vecka! På tisdag är det dags att laga upp och köra allting, vi ska ju då vara inne i skolan kl 14, men jag kommer antagligen åka in tidigare och kolla så att jag är nöjd och har allt klart!
 
Har lite småsaker kvar med dukningen, så jag ska dubbelkolla mitt bokade porslin samt att jag ska dubbelkolla mina dukar osv. Måste även flirta lite med mamsen angående våra vinglas! Om jag inte ska ta skolans fula standardglas, för hittar ej 4st av de jag ville ha där.
 
Annars har det varit rätt nice på den senaste tiden.. Har verkligen kunnat slappna av och kunna sluta stressa för det mesta, det är ju nu det största kommer.
Det enda jag kan klaga på är att våran NO-lärare är MIA eller AWOL, så han kommer ju då inte betygsätta oss.. Vilket jag tycker är ganska sjukt, så nu har ju vi haft olika vikarier den senaste månaden och lite till egentligen, och så ska någon annan utomstående NO-lärare i skolan betygsätta oss fast vi aldrig träffat denna människa innan? Samt att denne ska betygsätta hela allt utifrån den uppsatsen vi gjorde innan! Nä, det tycker inte jag är fair game alls.. Men det är inte så att man kan ta upp det med rektorn, för henne måste man mejla 100-gånger, även fast hon inte svarar på mejl, då hon alltid är upptagen i sitt arbetsrum eller inte ens är i skolan!
 
 
Ska snart sova då det är en tidig dag imorgon, så ska lyssna på lite soft musik nu och bara softa galet.. Orkar inte tänka på en massa onödig skit.
 
Hoppas alla ni har haft det bra i alla fall!
Hörs när vi hörs godingar!
Puss på er,
Ciao!♥
 
Gruppbild på Felicia, Dolores, Lucia, Filippa, Isabella och mej i Spanien!
 
 Tiredness Takes Over

Hej bloggen och välkommna in i maj månad!
 
Den senaste veckan har varit den sämsta i mitt liv under detta år so far känns det som..
Jag blev dundersjuk i onsdags och så klart gick jag till skolan som en idiot ändå, det är inte riktigt så att man har tid att missa en enda lektion.. Så jag spenderade alltså hela slutet på veckan i skolan fast jag hade 40-graders feber varje dag.
 
Så i fredags var det mösspåtagning, vilket man såg fram emot litegrann även fast man inte hade ett så välfyllt bankkonto bakom sig. Jag tänkte åka hem och bara vila och sova då jag skulle jobba på lördagen, men det blev inte riktigt så.. Towe kom och hämtade upp mig i skolan för att jag skulle hem och hämta lite saker, så fixade vi oss för att vi skulle dra ut med Tilde! Men det vart lite struligt och det slutade med att jag och Tilde drog ut själva istället, även fast hennes mamma avrådde mig till att gå ut ändå.
 
Vi var inte ute så länge, jag hade inte pallat det ändå i och med hur äckligt så många människor betedde sig! Jag trodde man hade lärt sig att säga "ursäkta" vid denhär punkten i livet, men tydligen är det inte många som har lärt sig det...  Drog hem jättetidigt, för att sedan sova ut bra tills jobbet som gick riktigt bra!
 
Hade börjat friskna till litegrann inför jobbet, men igår så blev jag sämre igen.. Så jag kommer nog verkligen inte att gå till skolan imorgon. För det första kommer jag verkligen inte orka det p.g.a. hur jag mår, för det andra kommer jag kanske smitta andra människor vilket inte är så kul och för det tredje ... så är det väl bara så?
Jag tror att jag möjligtvis har blivit såhär dålig pga all stress och press i skolan samt att det bara har varit ganska dåliga förutsättningar nu ett tag tillbaka. Kroppen strejkar nu och säger ifrån att den inte orkar mer just nu, att jag måste ta hand om mig själv i första hand och inte riktigt lägga ner hela kroppen och själen i skolan som man gjort innan.
 
Uppsatsen lämnade jag in i fredags, men är inte riktigt nöjd med den.. Sedan kommer jag inte orka göra en presentation angående den för att möjligtvis få ett högre betyg. Våran NO-lärare har alldeles för mycket och hög kunskap att ge ut, för att jobba på en gymnasieskola. Jag tycker att det är härligt då man ser att han verkligen brinner för sitt ämne och att han vill lära ut så gärna, men jag tror att den ultimata arbetsplatsen för honom är en högskola eller möjligtvis ett universitet..
 
 
Just nu ligger jag bara och chillar i min säng och mår skit. Har inte gjort mycket alls, förutom att typ häva i mig vatten som jag förövrigt gjort i flera dagar och försökt hitta lite nya serier då några utav mina ligger i en lång paus just nu..
 
Får se hur det blir framöver, förhoppningsvis blir jag frisk snabbt..
Hörs när vi hörs hörrni!
Puss på er,
Ciao♥