Lazy Sundays

Hey babes!
 
Ligger och softar i sängen medans jag lyssnar på gamla 90-tals och tidiga 2000-tals låtar.. Sjukt mysigt, men det är väl så man får igång sig angående gymnasiearbetet.
Det är det viktigaste som står på listan nästa vecka! På tisdag är det dags att laga upp och köra allting, vi ska ju då vara inne i skolan kl 14, men jag kommer antagligen åka in tidigare och kolla så att jag är nöjd och har allt klart!
 
Har lite småsaker kvar med dukningen, så jag ska dubbelkolla mitt bokade porslin samt att jag ska dubbelkolla mina dukar osv. Måste även flirta lite med mamsen angående våra vinglas! Om jag inte ska ta skolans fula standardglas, för hittar ej 4st av de jag ville ha där.
 
Annars har det varit rätt nice på den senaste tiden.. Har verkligen kunnat slappna av och kunna sluta stressa för det mesta, det är ju nu det största kommer.
Det enda jag kan klaga på är att våran NO-lärare är MIA eller AWOL, så han kommer ju då inte betygsätta oss.. Vilket jag tycker är ganska sjukt, så nu har ju vi haft olika vikarier den senaste månaden och lite till egentligen, och så ska någon annan utomstående NO-lärare i skolan betygsätta oss fast vi aldrig träffat denna människa innan? Samt att denne ska betygsätta hela allt utifrån den uppsatsen vi gjorde innan! Nä, det tycker inte jag är fair game alls.. Men det är inte så att man kan ta upp det med rektorn, för henne måste man mejla 100-gånger, även fast hon inte svarar på mejl, då hon alltid är upptagen i sitt arbetsrum eller inte ens är i skolan!
 
 
Ska snart sova då det är en tidig dag imorgon, så ska lyssna på lite soft musik nu och bara softa galet.. Orkar inte tänka på en massa onödig skit.
 
Hoppas alla ni har haft det bra i alla fall!
Hörs när vi hörs godingar!
Puss på er,
Ciao!♥
 
Gruppbild på Felicia, Dolores, Lucia, Filippa, Isabella och mej i Spanien!
 
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters