Tiredness Takes Over

Hej bloggen och välkommna in i maj månad!
 
Den senaste veckan har varit den sämsta i mitt liv under detta år so far känns det som..
Jag blev dundersjuk i onsdags och så klart gick jag till skolan som en idiot ändå, det är inte riktigt så att man har tid att missa en enda lektion.. Så jag spenderade alltså hela slutet på veckan i skolan fast jag hade 40-graders feber varje dag.
 
Så i fredags var det mösspåtagning, vilket man såg fram emot litegrann även fast man inte hade ett så välfyllt bankkonto bakom sig. Jag tänkte åka hem och bara vila och sova då jag skulle jobba på lördagen, men det blev inte riktigt så.. Towe kom och hämtade upp mig i skolan för att jag skulle hem och hämta lite saker, så fixade vi oss för att vi skulle dra ut med Tilde! Men det vart lite struligt och det slutade med att jag och Tilde drog ut själva istället, även fast hennes mamma avrådde mig till att gå ut ändå.
 
Vi var inte ute så länge, jag hade inte pallat det ändå i och med hur äckligt så många människor betedde sig! Jag trodde man hade lärt sig att säga "ursäkta" vid denhär punkten i livet, men tydligen är det inte många som har lärt sig det...  Drog hem jättetidigt, för att sedan sova ut bra tills jobbet som gick riktigt bra!
 
Hade börjat friskna till litegrann inför jobbet, men igår så blev jag sämre igen.. Så jag kommer nog verkligen inte att gå till skolan imorgon. För det första kommer jag verkligen inte orka det p.g.a. hur jag mår, för det andra kommer jag kanske smitta andra människor vilket inte är så kul och för det tredje ... så är det väl bara så?
Jag tror att jag möjligtvis har blivit såhär dålig pga all stress och press i skolan samt att det bara har varit ganska dåliga förutsättningar nu ett tag tillbaka. Kroppen strejkar nu och säger ifrån att den inte orkar mer just nu, att jag måste ta hand om mig själv i första hand och inte riktigt lägga ner hela kroppen och själen i skolan som man gjort innan.
 
Uppsatsen lämnade jag in i fredags, men är inte riktigt nöjd med den.. Sedan kommer jag inte orka göra en presentation angående den för att möjligtvis få ett högre betyg. Våran NO-lärare har alldeles för mycket och hög kunskap att ge ut, för att jobba på en gymnasieskola. Jag tycker att det är härligt då man ser att han verkligen brinner för sitt ämne och att han vill lära ut så gärna, men jag tror att den ultimata arbetsplatsen för honom är en högskola eller möjligtvis ett universitet..
 
 
Just nu ligger jag bara och chillar i min säng och mår skit. Har inte gjort mycket alls, förutom att typ häva i mig vatten som jag förövrigt gjort i flera dagar och försökt hitta lite nya serier då några utav mina ligger i en lång paus just nu..
 
Får se hur det blir framöver, förhoppningsvis blir jag frisk snabbt..
Hörs när vi hörs hörrni!
Puss på er,
Ciao♥
 

Kommentarer
Comment on this post:

Name:
Remember me?

Email:

Blog / Website:

Comment:

Trackback

free counters