Sailing into autumn

Hello there and welcome to another month!
Jag vet att jag inte skrev någonting i augusti, förutom att jag kastade in en bild på min älskade tattoo, men det var väl ganska rättfärdigat.. Jag har verkligen jobbat röven av mig den senaste månaden och är nu även heltidsanställd. Har litegrann på agendan nu i september, eller inte så mycket egentligen.
 
Förutom en massa jobbande så ska jag operera mig den 22a. Är så sjukt nervös, men det är något som måste göras så att man kan få må bra! Det är inte ett stort ingrepp så, utan ska operera bort en utav mina visdomständer, men i och med att jag verkligen har en hatkärlek till tandläkare överlag och mår så sjukt dåligt när jag ens är i närheten utav dem. Sedan sitter mina tänder på nerven som går i hela käken, så därför blev jag remissad till Eastman Institutet där operationen ska ske, då min ordinarie tandläkare ej kunde göra detta mindre komplicerade ingrepp.
 
Annars har det kanske inte hänt så jättemycket egentligen förutom en massa jobbande, vilket ju är ganska bra! Men ibland blir man lite trött på det, att bara jobba nästan konstant, men jag tycker det är rätt mysigt ändå. Det enda som blir tråkigt då är att jag sällan hinner träffa många vänner som jag gärna vill, men jag får slängs in dem i schemat där man har tid och där de också har tid!
 
Ser dock fram emot att få fortsätta och komma någonstans mer i livet nu, att man inte sitter stilla i en skolbänk längre och degar dagarna i ända när man kan få komma iväg och tjäna pengar istället!
Absolut, knowledge is power, men i slutändan behöver du pengar för att komma någonstans här i samhället.
Men jag kämpar på och fortsätter att jobba hårt, så ser vi vart man hamnar snart!
 
Tills nästa gång mina underbara människor,
Hörs när vi hörs!
Puss på er,
Ciao!❤️