Try to be POSITIVE and look UP

Tjenare folket ...
 
På senaste tiden, om ni läste det tidigare inlägget så vet ni att mitt liv verkligen har varit en riktigt berg och dalbana.. Man blir glad, shoppar lite, lever life och har det allmänt nice med familjen och extrafamiljen P-K klanen, men ens värld kan krascha ganka fort.
 
Året startade riktigt bra, hade ett kick-ass good nytt år och var med både familjen innan och sedan med en massa vänner, samt att jag och Ino drog och klubbade lite också!
Efter att jag fyllde 20 så känns det som att det mesta har gått nedåt litegrann, men jag siktar till stjärnorna och försöker möta upp nya mål och även sätta dem såklart.
 
Håller på att ta tag i mitt liv ordentligt och börjar få en känsla över vem jag faktiskt är egentligen. Absolut, att hitta sig själv och förstå hur en själv fungerar är en riktigt svår grej att ta itu med, men man får bara kämpa sig igenom det och köra på!
Vad ska man göra, sparka sig själv?
 
NEJ det är väl klart att man inte ska göra. Klart att man får lite dippar ibland och blir ledsen och mår dåligt, men man får fan försöka se det positivt.. Det kommer alltid att bli bättre, och är det inte det, så är det verkligen inte över än..
Ibland känns det som att alla krossar ens hjärta, men ofta krossar man ju det själv. Man måste våga se det som de säger, "always look on the bright side of life", och som även Björn Afzelius säger
 
"Det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker
Och tron är ofta den som ger oss styrka
Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
När ångesten och ensamheten kommer "
 
 
 
 
Life goes on and we keep on fighting. That is just the way we work, and we shouldn't give up at the first hurdle.. Keep on jumping, fight for a better future, and try to always be true to yourself.
 
 
---------
 
Nu är jag äntligen hemma efter ett par timmar på SÖS, och ni som känner mig vet att jag hatar att vara på sjukhus.. Jag trodde att jag faktiskt var klar efter min tid nu på måndag samt sista på torsdag.. Men icke, har fått två nya tider i sommar.. Känns ju inte så kul, men man måste ju faktiskt ta tag i det och rycka upp sig. Ta livet på allvar och kör hårt!
 
Ska duscha efter gårdagens påhitt och sen drar jag till Jakan och ska bara chilla galet med Ino ett tag..
Och förhoppningsvis får man sova ordentligt inatt, har fått några sömntabletter från SÖS och ska se hur de fungerar nu över de kommande dagarna och så får vi se om jag kan få någon sorts jävla sömn..
Dock blir man ju van efter flera år med superdålig sömn, men jag får testa mig fram och se hur det går :) Vi ska se positivt på detta..
 
 
 
Vi hörs en annan dag
Puss på er!
Ciaoo♥
 
 
 April vibes and life is good

Hejsan allihopa,
förlåt att jag verkligen inte har skrivit på flera månader.. Men ibland så är det sociala livet mer än det som är online, och sen går ju jobbet framför en massa annat också såklart.
 
Sen i December har mitt liv tagit en stor vändning, om man kan säga det så.
Under all julbordsstress med extrapass på Operakällaren och samtidigt balansera det med mitt jobb som jag hade på Galo så lyckades jag spontant träffa upp Amanda W från skolan på en fika..
 
Det är lite tack vare henne jag har mitt nya jobb, där jag trivs som in i bängen och känner mig mer hel än tidigare.
Absolut att man har fått träffa en massa underbara människor i branchen och fått knyta nya kontakter via bemanningsjobbet jag hade, men nu med ett fast heltidsjobb på ett ställe där man kan alla rutiner och man har sin station .... Det är underbart!!!
 
 
Jag är numera kock på Bockholmen Hav och Restaurang ute på Bockholmen i Solna! Jag har varit där sedan i januari, och som vanligt har man ju 6 månaders "prov"anställning .. men det känns faktiskt som att jag kommer få vara kvar efter sommaren, och i värsta fall om jag inte skulle vara kvar ute på lilla bockis så har ju hela koncernen ett flertalet till restauranger runt om i Stockholm! :D
 
 Annars vad har egentligen hänt under dessa månader?
 
Jag har bland annat spenderat massor av tid med Ino, dvs Linnéa för alla er stammisar ;) , och familjen uppe på höjden.. Har även träffat många nya och gamla vänner, och fått njuta utav livet. Men även fast man känner att man är en bra bit upp, så är man väl aldrig riktigt där förns man märker att man faller ner.. Stenhårt i marken igen.
 
 
Jag har väl haft en del stress hemma, särskilt när man ska se stark ut för yngre syskon fast man mår skit rent ut sagt.. Alla ni med yngre syskon förstår min känsla..
Har tyvärr fått vara med ordentligt i hur det är för nära och kära att få den hemska sjukdomen, cancer. Absolut, ni vet om att min moster har haft cancer bl.a.   Men det känns så himla dåligt och det gör så ont i hjärtat när man vet att sin egna förälder mår skit.   Men allting är på grym bättringsväg efter allt nu och vi kämpar på stenhårt här hemma!
 
 
 
 
Utöver allt detta så har jag hunnit göra klart den första tattueringen och även hunnit göra min 3e tattoo!!
En sjukt snygg koifisk med lite härliga vågor och några lotusar pryder nu min underarm sen ett par månader tillbaka, och får man säga att man känner sig snyggare med gaddar på kroppen??? 
För det gör verkligen jag! Jag tycker att mina gaddar ger mig möjlighet att få uttrycka mig mer om vem jag är, vad jag tycker om och tycker är snyggt... Samt att de får mig att känna mig mycket mer vackrare än vad jag kunde känna mig utan dem.
 
 
Men nog om det,
vet inte riktigt när jag kikar in här igen.. Men nu har jag tagit arslet ur vagnen och äntligen efter allt slit kunnat köpa mig min egna dator .. vilket känns underbaaaaaart!
 
Vi hörs när vi hörs,
Puss på er! ♥😍'
 
Ciao 
 
Nya gadden... :)
 
 
En härlig utekväll med Ino... :)
 
 
Personalfest med Tema 90-tal med nya jobbet, inkl Amanda.... :)